2777
2789
توروخدا بیاین دارم از نگرانی میمیرم
خدایا توکل به تو.عااااااااااااااااااااشقتم خدا جونم.تنهام نزار. خدایا نینی تو دلمو اول به خودت بعدم به امام رضا میسپرمش خودت برام نگهش دار وسالمو صالح بیارش تو بغلم
بیاین یکم دلداریم بدین هفته دیگه عمل دارم خیلی میترسم خدای ناکرده واسه بچه اتفاقی بیفته
خدایا توکل به تو.عااااااااااااااااااااشقتم خدا جونم.تنهام نزار. خدایا نینی تو دلمو اول به خودت بعدم به امام رضا میسپرمش خودت برام نگهش دار وسالمو صالح بیارش تو بغلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر گف چون سنگا کوچیکه و احتمال داره حرکت کنه و وارد مجرا بشه باید الان عمل کنم ضمن اینکه آنزیمای کبدیم بالا رفته