2777
2789

من دخترمو ۵ روزه دارم از پوشک میگیرم دخترم از صبح که بیدار میشه تا شب که بخابه ۴ بار جیش میکنه حجمشم خوبه کم نیست. هر چهار ساعت یکبار میخام بدونم یعنی جیششو نگه میداره میترسم کلیه اش خراب نشه الان دو سالو یک ماهشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من از ۸ صب تا ۴ ظهر جیش نمیکنه دیگه از نگرانی کلیه هاش پوشکش میکنم

اوایل تز پوشک گرفتن باید مایعات بیشتر بدی مجبور شه بره دستشویی 

یعنی باید نتونه خودشو نگه داره 

خودت ببر یه بار شعر بخونین تو دستشویی یه بار بازی کنین یه بار رو صندلی جیش بشونش ببین چه جوری ج میده

منم امروز همین تاپیک و زدم  من بچم اصن جیش نمیکنه بزور نگه میداره شما شبا پوشک میکنین؟

تو این چهار شب ۳ بارشو خشک بوده پوشکش یک شبش جیش کرده بود صبح حجم جیشش زیاده. قشنگ ۱۲ ساعت جیش نمبکنه

نه راحت جیش میکنه خداروشکر احساس درد یا سوزش نداره

پس به نظرمن اذیتش نکن حساسیت نشون نده فقط مواظب باش مایعات بخوره 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
خیلی سخته الان از ساعت شیش بعد از ظهر تاالان جیش نکرده. برم براش مایعات ابمیوه اینا بخرم ببینم چی می ...

حساسیت نشون بدی بدتر میکنه بازی بازی ببرش دسشویی و دسشویی بره حتما جیش میکنه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
2810