چجوری بعضی مردا به زناشون میگن مثلا دوسه تا بچه داشته باشیم؟😅من به نظرم تکفرزندی خوب نیست ..دوس دارم یه بچه ی دیگه ام داشته باشم .اما همسرم دوس نداره...تا حرفش میشه دعوامون میشه😂🤦♀️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ربطی به تک فرزندی نداره منم پسرمو اجتماعی وکاملا مستقل باراوردم وبنا به ایده ای که برا تربیتش دارم ه ...
بله اینم نظر درستیه ...من خودمم با اینکه فقط یکیه اما هرچی بخوادو براش تهیه نمیکنم،،،اما برای آموزش خوب و به جا دوس دارم هر هزینه ای کنم . که اونم هزینه ها سر به فلک گزاشته
بله اینم نظر درستیه ...من خودمم با اینکه فقط یکیه اما هرچی بخوادو براش تهیه نمیکنم،،،اما برای آموزش ...
هزینه مهد الان شده ماهانه 500هزارتومن که جزء نیازاساسیه بعدمدرسه زمانی که بزرگ شد ببین من نظرم اینه کسی که بچه بیاره باید کیفیت زندگیشو تامین کنه درحدبه جاش بعدتوفکربعدی بره
به دایناسورها پیوستن چه اشکالی داره مگه اونا با اون ابهتشون منقرض شدن بشر چی داره که نباید منقرض ش ...
چرا مغالطه میکنی؟!!کاملا مشخصه بدون مطالعه دارید صحبت میکنید.اتفاقا بهتون پیشنهاد میکنم بااین طرز فکر بچه نیارید بهتره یه بچه لوس و وابسته که همه نیازاش را والدینش باید تامین کنند تربیت میکنید
تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید