2777
2789

میگم تماسای یکی رو میشه شنود کرد مثلا ببرم پیش پلیس برام شنود کنه؟ ؟؟؟؟؟

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدانم

تاحالا امتحان نکردم

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............
اره

یعنی پلیسا میتونن؟ ولی گفتن نمیشه ک

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
علت ؟

یکی پشت سرم حرف زده تنها مدرکم‌همونه 😐ک بتونم پیگیرش  بشم

شوهرتونو حتماً؟؟

ن بابا یکی‌دیگه خیلی حرص مو در آورده میشه بگی‌میشه یا نه؟😭

ن بابا یکی‌دیگه خیلی حرص مو در آورده میشه بگی‌میشه یا نه؟😭

پلیس اینکارو نمیکنه،یه سری برنامه هستن که اگه روی گوشی طرف نصب کنی شنود میکنن،میکروفون هم میتونی بزاری تو ماشین یا خونه یا محل کارش

کاربر آقا هستم
پلیس اینکارو نمیکنه،یه سری برنامه هستن که اگه روی گوشی طرف نصب کنی شنود میکنن،میکروفون هم میتونی بزا ...

مثلا قبلا با گوشی حرف زده باشه بتونن صداشو بالا بیارن گوش بدن چی گفتن؟

نه نمیشه

ای بابا😑باید فکر ی چاره باشم