2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس نبوده که با دعای خاصی ازدواج کرده باشه؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 71 پست
عزیزم توی اینترنت روش جذب تسلا رو سرچ کن من نمیتونم خوب توضیح بدم فقط اینکه خواسته ات رو درحالی که ت ...

عزیزم میدونس مشکل چیه؟؟😂😂

من دیگه توی دلم ذوقی نمونده انقدرر که گریه کردم🙂💔

میتونم بنویسمش ولی نمیدونم بتونم تصورش کنم یا نه....💔

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
بله گلم اشکالی نداره البته میتونی بذاری اگر دیدن بگی که داشتم قرآن میخوندم این پولو به عنوان علامت گ ...

حتماا عزیزم برات دعاا میکنم گلممم..

اگر مشه برام بفرست اون اسکرین رو🤭🤭❤❤🙈🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتماا عزیزم برات دعاا میکنم گلممم.. اگر مشه برام بفرست اون اسکرین رو🤭🤭❤❤🙈🙈

ممنونم ازت💋

خدمت شما👇

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
ممنونم ازت💋 خدمت شما👇

عزیزم مگه دعاها توی قنوت نماز نباید به عربی باشه؟؟

مگه میشه به فارسی هم گفت؟؟

عزیزم مگه دعاها توی قنوت نماز نباید به عربی باشه؟؟ مگه میشه به فارسی هم گفت؟؟

نه چون قنوت مستحبیه فارسی هم میشه البته بستگی به نظر مرجعتون داره

توی گوگل سرچ کن نماز ازدواج امیرالمومنین یه دعا داره من اونو حفظ کردم تو قنوتام میگم شماهم میتونید همین کارو بکنید

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بخدا دیگه دارم چشمااامو از دست میدم از بس شبا گریه میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزدلم 😔😔😔💔💔💔

هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو باشه

تو رسیدن به خواسته هات سمج باش

کم نیار

من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...
عزیزدلم 😔😔😔💔💔💔 هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو باشه تو رسیدن به خواسته هات سمج باش کم نیار

عزیزم بخداا خسته شدم😭😭😭

انقدر حسرت خوردم انقدرر درد کشیدم که چشمام داره از بین میره از بس گریه کردم😭😭😭

تنگی نفس عصبی پیدا کردم انقدر خوردم😭😭😭😭

نه چون قنوت مستحبیه فارسی هم میشه البته بستگی به نظر مرجعتون داره توی گوگل سرچ کن نماز ازدواج امیرا ...

مرررسییی مرررسی گلم خیر ببینی الهی❤❤❤❤😊😊😊😊🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

عزیزم بخداا خسته شدم😭😭😭 انقدر حسرت خوردم انقدرر درد کشیدم که چشمام داره از بین میره از بس گریه ک ...

آخه گلم با گریه کار کی حل شده ؟

گریه درست نیست در این حد که دچار مشکل بشی

تو متوسل شو و توکل کن دلتو آروم کن به خدا اعتماد کن

خیلی داری خودتو اذیت میکنی

چند سالته شما ؟

من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...
آخه گلم با گریه کار کی حل شده ؟ گریه درست نیست در این حد که دچار مشکل بشی تو متوسل شو و توکل کن دل ...

۲۳

۲۳

تازه به سن ازدواج رسیدیا دیر نشده چقدر داری خودتو عذاب میدی