2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس نبوده که با دعای خاصی ازدواج کرده باشه؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 71 پست
من ۲۳ سالمه💔🙂

خب عزیزم حالا خودت رو با من مقایسه کن و ببین که چقدرررررررر حالا حالاها وقت داری!!!!!

البته من خدا رو شاکرم و ایمان دارم که به زودی با صصلاحدید خدا با اونی که ایده آلم باشه انشاالله به خوشی ازدواج میکنم

راستی از تکنیک جذب تسلا هم از امروز برای یه ازدواج عالی شروع به استفاده کردم

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشقت کجاس؟ یک طرفه س؟

بدبختی اینه که نه میدونم کجاس و چیکار میکنه نه میدونم اصلا دوستم داره یا نه...

یه اتفاقی افتاد پیداش کردم....الان هر کاری میکنم دوباره بدستش بیارم نمیشه که نمیشه💔🙂

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
خب عزیزم حالا خودت رو با من مقایسه کن و ببین که چقدرررررررر حالا حالاها وقت داری!!!!! البته من خدا ...

عزیزم شرایط هر کسی با بقیه فرق داره...زمان و سن و سال ملاک نیست که برای همه...یکی ممکنه از منم کوچیکتر باشه ولی دلش ازدواج خوب بخواد...همه چی بین ادما نسبیه گلم🙂

من دیگه از همه چی بریدم....فقط دارم دعا میکنم...حالا اگر شد اون تاپیکو هم برای من بفرستی که یه نگاهی بکنم🙂💔

یه ختم بهت معرفی میکنم چند نفر ازش جواب گرفتن انشالله که شمام جواب میگیرید

طریقه ختم:

قرانو باز‌میکنی سوره یونس رو میاری صفحه اولشو میخونی و ۲ تومان پول میزاری صفحه اول سوره یونس بعد عهد میکنی ک وقتی ازدواج کردی کل سوره یونس رو میخونی و مقداری پول روی۲تومان میزاری و خیرات میکنی

تا چهل روز هرشب۲دور تسبیح صلوات یکی برای حضرت یونس و اون یکی برای سلامتی اقا امام زمان انشالله بعد از چهل روز ازدواج میکنی😊❤

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
دقیقا همین فکرو دارم میکنم💔🙂 مصلحت نیست...؟! واسه همه مصلحته به جز من یکی😭😭😭😭💔💔💔💔

اتفاقا برا خیلیا مصلحت نیس یه عده کمین که میرسن عزیزم ولی معلومم نیس شاید مصلحتت باشه و بازم زمان بخواد هرچند که سخته خیلی ولی زندگیتو روش قمار نکن باز حسای دوطرفه رو میشه ادم روشون حساب کنه چون دونفر زورشون رو میزنن ولی یه طرفه ها باید جور طرف مقابام بکشی و به چشمم نیاد

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
عمرم و جوونیم داره با گریه تباه میشه،دیگه جقدر باید صبر کنم؟!باید یه چهارسال دیگه هم صبر کنم تا درست ...

حق داری گلم 😔💔

ان شاءالله به زودی یه بخت خوب نصیبت بشه

همیشه درست لحظه ای که کارد به استخون میرسه منتظر معجزه باش

من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...
 یه ختم بهت معرفی میکنم چند نفر ازش جواب گرفتن انشالله که شمام جواب میگیرید طریقه ختم: قرانو ...

عزیز دلم مرررسی ازت که زحمت کشیدی برام توضیح دادی ممنونم ازت واااقعا🙂🙂🙂❤❤❤

پول رو باید حتما لای قرآن بذارم؟

نمیشه که کنار گذاشته بشه؟

اتفاقا برا خیلیا مصلحت نیس یه عده کمین که میرسن عزیزم ولی معلومم نیس شاید مصلحتت باشه و بازم زمان بخ ...

اوهوم....❤

حق داری گلم 😔💔 ان شاءالله به زودی یه بخت خوب نصیبت بشه همیشه درست لحظه ای که کارد به استخون میرس ...

بخدا دیگه دارم چشمااامو از دست میدم از بس شبا گریه میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیز دلم مرررسی ازت که زحمت کشیدی برام توضیح دادی ممنونم ازت واااقعا🙂🙂🙂❤❤❤ پول رو باید حتما لای ...

نه عزیزم اشکالی نداره بشرطی که بعدا یادت نره که هم ادامه سوره رو بخونی هم مبلغی خیرات کنی

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
نه عزیزم اشکالی نداره بشرطی که بعدا یادت نره که هم ادامه سوره رو بخونی هم مبلغی خیرات کنی

پس گفتین که ایرادی نداره که من پولو نذارم لای قران؟(اخه خانواده قرآنو بردارن مشکوک میشه اوضاع😂)

اون کارایی که گفتیو انجام بدم...بعدش که جواب گرفتم مبلغی رو بدارم روی اون پول و خیرات کنم درسته؟

من باچله حق شناس باعشقم ازدواج کردم  ازدواج منو عشقم معجزه بود ۱۲ساعت فاصلمون بود وتفاوت شدید ...

سلام عزیزم میشه شماره اون خانم رو بدی

اگه هم میخوای درخواست دوستی بدم اونجا بده شماره رو لطفا 

فقط لطفا جواب بده

عزیزم شرایط هر کسی با بقیه فرق داره...زمان و سن و سال ملاک نیست که برای همه...یکی ممکنه از منم کوچیک ...

عزیزم توی اینترنت روش جذب تسلا رو سرچ کن من نمیتونم خوب توضیح بدم فقط اینکه خواسته ات رو درحالی که تجسمش کردی روی کاغذ بنویس صبح ۳ بار مینویسی ظهر یا بعد از ظهر ۶ بار می نویسی و شب ۹ بار می‌نویسی اما باید در حالی بنویسی که تجسمش کردی و انگار که بهش رسیدی توی دلت ذوق کنی و اینجوری بنویس که مثلا خدایا شکرت که من با صلاحدید تو امسال یه ازدواج عالی دارم

پس گفتین که ایرادی نداره که من پولو نذارم لای قران؟(اخه خانواده قرآنو بردارن مشکوک میشه اوضاع😂) او ...

بله گلم اشکالی نداره البته میتونی بذاری اگر دیدن بگی که داشتم قرآن میخوندم این پولو به عنوان علامت گذاشتم تا صفحه رو گم نکنم😅

راستی یه خانومی هیمنجا تعریف کرد توی قنوت نمازش ویژگی هایی که میخواسته همسر آیندش داشته باشه رو میگفته 

همسرش دقیقا همونجوری شد که دعا میکرد میگفت اصلا از خدا کم نخواین فکر کنم از پستش اسکرین داشته باشم اگر دوست داشتی برات میفرستم

لطفا برای منم دعا کن خانوم گل💚😍