2777
2789
عنوان

بیاید بگم جاری بی فرهنگم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7842 بازدید | 164 پست
نکنه خونسون چیزی نداشتن داشت بهت اشاره میکرد شام درست نکرده که نمونید مختصر پاشید برید و شما نگرفتید

اگه هم میرفتن زنگ میزد فحش میداد که بی حرمتی کردید نموندید کلا رفت و امد با اینجور ادما خیلی سخته به هر طریقی دنبال حاشیه درست کردن هستن بهترین کار قطع رابطه است 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم اره شوهرم بدون هماهنگی من دعوت کنه میگم بفرما برو تو آشپزخونه هرچی میخوای درست کن

مهمون که تقصیر نداره همسرتو باید ادب کنی که بدون هماهنگی مهمون دعوت نکنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
مهمون ک چیزیش نمیشه آقا بلند میشه غذا براشون میپزه

خب من منظورم این بود به مهمون بی احترامی نمی‌کنیم نهایت شوهره رو مجبور میکنیم بره بخره بباره 

اگه هم میرفتن زنگ میزد فحش میداد که بی حرمتی کردید نموندید کلا رفت و امد با اینجور ادما خیلی سخته به ...

وااای بلابدوررررر 

چه سمی هستن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

تاپیکو خوندم پشـمام ریخت

خدایی آدم چه چیزا که نمیبینه!!!!!!!!!!!!!

چقدآدم بی منطق داریم باورم نمیشه

اونایی که میگن از سه روز قبل خبر بده بعد برو خونه کسی یا بزار خودشون دعوتتون کنن

خدایی خونه داداشتون میخاین برین از سه روز قبل اعلام میکنین؟؟ 

داداش بزرگتون اصرار کنه بمون خونم پا میشین میرین؟

بعد اگه بخاین برین مهمونی طرف خونه نباشه بهتم بگه فوش حواله میکنی براش؟

جدا ایران زندگی میکنین ؟ 

خب یکاره بگین با همه قطع ارتباط کنین این چه وضع رفت و امده همون قطع رابطه کنی که سنگین تری

یکم فرهنگ بابا ناسلامتی ما ایرانی هستیم اولین چیزی که همراه ملیتمون میاد مهمون نوازیه ادم در خونشو رو دشمنشم نمیبنده 

اون طرفم اگه واقعااا چیزی تو خونش نباشه اصرار نمیکنه به مهمونش که بمون

به اندازه ۱۰ سال حرص خوردم تو این تایپک -_-

چه فضای سمی شده نی نی سایت

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
تاپیکو خوندم پشـمام ریخت خدایی آدم چه چیزا که نمیبینه!!!!!!!!!!!!! چقدآدم بی منطق داریم باورم نمیش ...

ممنون عزیز که وقت گذاشتی ...

بله متاسفانه سطح فرهنگ خیلی پاینی باید داشته باشه این فرد 

که بخواد این مدلی رفتار کنه و اینک ی نفر خونش نبوده نتونسته بیاد توهین کنه و دست پیش و بگیره و تازه طلب کارم باشه 

وقتی اوم توی ی خانواده سطح پایین بزرگ باشه ولی ادعای بالا داشته باشه آخرش میشه این ک چندین بار توهین کنه و انتظار داشته بازم بهش احترام بزارن 

من خودم از دو روز پیش اینقد حرص خوردم ک دیگ پریشب تب کردم و حالم بد شد ... 

اما درس گرفتم ک به این آدم فقط باید کم محلی کنی چون خودش خودش و نشون میده. ایشونم یک روز بعدش خودش و نشون دادو ب مادر شوهرم توهین کرد و اصلا من ب خودم زحمت ندادم ک بخواد شخصیتش و نشون بدم چون خودش نشون داد ...

خداروشکر ک این آدم سمی از زندگیم چه بد چه خوب حذف شد

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون