2777
2789
عنوان

بیاید بگم جاری بی فرهنگم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7842 بازدید | 164 پست
خوب عزیزم من وقتی توی راه بودم و شلوغ چطوری سریع بیام آخه وقتی بد موقعه ساعت ۷ شب میگن ما میخوایم بی ...

چه قدر بی فرهنگه جاریت 

خیلی چیپه

۱۳ بدر خونه کسی نمیرن به خصوص بدونی کسی بیرون گردش و پیک‌نیک بوده والان خسته و خاکی کثیف اومده خونه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه حرفای عجیبی میزنید یعنی اگه شوهرتون مهمون دعوت کنه شما دعوت نکنید بهش بی محلی میکنید غذا کم درست میکنید؟ روز به روز آدما ترسناکتر میشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خیلی ناراحتم شب میخوام برم با مادر شوهرم حرف بزنم ببینم حرفای زشتی ک الکی بار شوهرم کرده چیه ..

بنظرم شوهرتو بندازی جلو صحبت کنه بهتر باشه ولی کش نده دیگه خونشون نرو 

ازدواجم چند بار بهم خورده خواهرانه دعا کنید ازدواجم جور بشه اگه میتونی برام صلوات بفرست🩷
چه حرفای عجیبی میزنید یعنی اگه شوهرتون مهمون دعوت کنه شما دعوت نکنید بهش بی محلی میکنید غذا کم درست ...

واقعا هم من اینقد خودم با روی گشاده پذیرایی میکنم

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 

ایشون احتمالا از قصد ساعت ۷ خبر داده میخواد برا شام بیاد 

که ب شما نشون بده از کارتون که دیر خبر دادین برای رفتن ب خونشون ناراحت شده

برادر همسرتون هم قطعا سرخود اصرار کرده بهتون

وقتی ایشون شام نذاشته و چندبار هم ب زبون آورده

یعنی از اون مهمونی راضی نبوده 

کارش قشنگ نبود و لی حق با ایشون بود 

هر کس یه مدلی داره 

ولی روز سیزده حق با شماس 

چون ب هرحال کسی سیزده مهمونی نمیره 

و شمام براشون شرایط کامل توضیح دادین

‌تنهایی رو عشقه
خیلی ناراحتم شب میخوام برم با مادر شوهرم حرف بزنم ببینم حرفای زشتی ک الکی بار شوهرم کرده چیه ..

شوهرت چی گفته ؟نگو که فقط معذرت خواسته

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چی درست کردی برای ۳۰ نفر؟ واقعا خسته نباشید.

سلامت باشی گلم

دلم میسوزه طفلک همه غذاهارو مامانم درست کرد

من کارای جانبی رو کردم فقط سالاد درست کردمو برنج پیمونه کردم میوه شیرینی شستم چیدم تو ظرف

ظرفای پذیرایی رو حاضر کردم

زرشک پلو مرغ و یه کمم لوبیا پلو

این بود شام😊

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری