2777
2789
عنوان

بیاید بگم جاری بی فرهنگم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7842 بازدید | 164 پست
من اصلا نمیدونم چرا اینطوری کرد  اما شوهرم میگ رفتارش از قصده میخواد ی طوری قطع کن رابطه اش و ...

شوهرشم حتما قطع رابطه نمیخواد

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
بچه ها شما یکی سرزده بیاد خونتون چیکار میکنید؟ حاضری میذارید و بی محلی میکنید؟ یا عین بقیه مهمونا رف ...

من باشم حاضری چون غذا درست کردن ساعتها طول می‌کشه و شاید مواد توخونه نباشه

سرنوشت بد نوشت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس حتمن با شوهرش دعواش شده  این مردا فک میکنن سریع میتونن مهمونی بدن   اونم زمانی داشتهه ...

ن بخدا خودش کلا زن تنبلی ..انتظار داره همه جا بره بخوره اما کسی خونش نره هزار بار خونه ما آمدن شام و نهاد موندن اما کلا من ۲ بار رفتم 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
شوهرشم حتما قطع رابطه نمیخواد

اره شوهرش خیلی خوبه 

بعدشم شوهرش خبر نداشته این پیام فوش فرستاده دیگ امروز ی حرف خیلی زشت ب شوهرم زد ک اینقد عصبی شد دیگ آخرش ب داداشش پیام داد ک جلوی زنت و بگیر بخاطر تو هیچی بهش نمیگم 

🧡💛💚💚💙💙🤍🤍🤍

سلیمان باش و دستور بده . به خشمت بگو : برو آن طرف وایسا

برو و بر سر تکبرم خالی شو

به قهرت بگو : شما بفرمایید و بین من و جناب دروغ قهر برقرار کنید

به دیو درونت قاطعانه بگو : نه . من غلام تو نیستم . تو غلام منی

مانند سلیمان ملک وجودت را فرمانروایی کـن

یادت نره که تو اشرف مخلوقاتی فقد کافیه بیاد بیــــــــاری

خداروشـــــاکرم ک تونــــستم خودم رو بشناسم  و ارزش های درونمو بیاد بیارم و در مسیر درست قرار بگیرم و برروی اقتدار و عزت نفســـم کار کنم و زندگیمـــو رو بهبود ببخشم وشادباشم و با یادگیری قانون تله پاتی چیزهایی که میخوامو به زندگیم دعوت کنم وبه خواسـته هام ب راحتی برسم

بهت این اطمینانو میدم که اگه توهم مثل من زمان بزاری برای خودت و از مطالب و لایوها و افشاهای رازخلقت اقای امیرهمتی شروع کنی و کتاب فراسوی شفای زندگی که پرفروش ترین کتاب ایران و سایتهای خارجی شناخته شده را مطالعه کنی  زندگیت دگرگون میشه و میگی فقد ای کاش زودتر ازینا با این مطالب آشنا شده بودم و تلاش پراکنده و بیهوده نداشتم و زمانم جای بهتری صرف میشد

فقد کافیه به لینک زیر سر بزنی و خودتم برسی بهش👇🏻

https://amirhemmati.net/

https://t.me/www_amirhemmati_com

https://www.youtube.com/channel/UCvtDsjNCFArYn8-XtoEq16Q

https://instagram.com/amirhemmati_com?utm_medium=copy_link

برادرشوهرت ک اسرار کرد خودشم باید شام درست میکرد یا از بیرون می‌گرفت 

اصلا معلوم نیست اینا چشونه...من ک کاری باهاش نداشتم دیگ هم ندارم 

اینقدر حسوده ک  اگر ببینه یکمی ازش بالاتری قطع میکنی رابطه رو 

چه اسکول 13 به در که نمیرن خونه کسی مهمونی 

والا من حاظر شدم بیام براشون شام درست کنم نشد والا و ازش معذرت خواستم و گفتم این کولی بازی در آورد 

بچه ها شما یکی سرزده بیاد خونتون چیکار میکنید؟ حاضری میذارید و بی محلی میکنید؟ یا عین بقیه مهمونا رف ...

ما بخاطر شلوغیه ۱۳

۱۲ رفتیم طبیعت

ساعت ۱۲ پسر عمم زنگ زد کع ساعت ۲میاییم عید دیدنی

منم با روی باز استقبال کردمو گفتم شام بیایید

۳۰نفر بودن جمعا

نفهمیدیم چجوری برگشتیم و با مامانم کارا رو کردیم 

ازون روز پیام میدن که چقد خوش گذشت و چقد عالی بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزيزم فکر کنم متوجه نشدی  خودشون شام دعوت کردن  من شوهرم زنگ زد ک ما میایم ی چند دقیقه ع ...

تجربه ثابت کرده تا خانم خونه صداش نیاد از پشت تلفن اصرار نکنه دعوت نکنه یعنی راضی نیست ، مردا که نمیفهمن اینجور چیزا رو

کلا یهویی شام و ناهار رفتن رو بهتره ادم قبول نکنه مگر اینکه خیلی با طرف صمیمی باشه و بدونه چقدر مهمان دوسته اهل احترامه

وقتی کسی همچین رفتاری میکنه یعنی قبلا یه پیشینه ای داشته اگه تنبله اگه خوش رو نیست اگه خودش چتره ولی به دیگران تو خونه اش رو نمیده ، اصلا نباید رفت و امد کرد ، این دو تا برادر هم بهتره بیرون یا خونه ی مادرشون همدیگه رو ببینن

کلا این رفتار ها زشته من نمی‌فهمم چرا بعضیا میگن تقصیر استارتر بوده 

هرچند سرزده جایی رفتن کار درستی نیست 

ولی حالا فرضا یکی سر زده اومده خونه ی آدم 

یه کم لبخند و خوشرویی و تک و تعریف هیچکس رو نمی‌کشه زحمتی هم نداره

و با همون چیزی که تو خونه هست ازش پذیرایی کنی هیچ اتفاقی نمیوفته دیگه بالاخره یه چایی یا قهوه یا تنقلات تو هر خونه ای پیدا میشه

من سرزده مهمون بیاد خونم تحت بدترین شرایط هم باشم خوشحال میشم چون برا من ارزش قایل شده اومده بهم سر بزنه 

اگه خواهر برادرام یا خواهر شوهر و برادر شوهرامم باشن که دیگه دعوت هم لازم ندارن خونه خواهرشونه خونه برادرشونه

Having fun while stuck in life