2777
2789
عنوان

بیاید بگم جاری بی فرهنگم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7842 بازدید | 164 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت چی گفته ؟نگو که فقط معذرت خواسته

ن شوهرم اصلا مردی نیست ک بخواد یقه ب یقه بشه و توهین کنه 

میگ نمیشه ب زن داداشم فوش بدم ک بی محلی کرد گفت بی محلی بهترین جواب تا ب وقتش درستش کنم فقط ب داداشش پیام داد ک اطلاع بده زنش داره چیکار میکنه و گفت جلوش و بگیر تا چیزی بهش نگفتم .شوهرم نخواسته بی احترامی کنه 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
ن عزیزم از بیرون نگرفت دو تا رون مرغ و سرخ کرده بود ی بشقاب جلوی من و همسرم ی بشقاب برای خودشون یعنی ...

نکنه خونسون چیزی نداشتن داشت بهت اشاره میکرد شام درست نکرده که نمونید مختصر پاشید برید و شما نگرفتید

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
واقعا هم من اینقد خودم با روی گشاده پذیرایی میکنم

من دل خوشی از فامیل و خانواده همسرم ندارم ولی هربار که اومدن با روی گشاده بهترین پذیرایی در حد توان خودم انجام دادم اینا فکر میکنن این رفتارو کنن بقیه رو بی ارزش کردن درصورتیکه ادم شان و شخصیت خودش میاد پایین با این رفتارا 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بنظرم ریشه ی همچین آدمایی رو از بیخ قطع کن راحت شی 

منم همین تصمیم و دارم کسی سر هیچی توهین میکنه برای لای جرز دیوار خوبه

چه حرفای عجیبی میزنید یعنی اگه شوهرتون مهمون دعوت کنه شما دعوت نکنید بهش بی محلی میکنید غذا کم درست ...

من باشم اره شوهرم بدون هماهنگی من دعوت کنه میگم بفرما برو تو آشپزخونه هرچی میخوای درست کن

سرنوشت بد نوشت ...

اصلاً قشنگ توضیح نمی دی

اولاً که شما نباید بی دعوت جایی بری یعنی باید خودشون دعوت کنن نه این که شما زنگ بزنی بگی می خوام بیام خونتون

اونم دو سه ساعته ، شاید شما بتونی نیم ساعته غذا بپزی ولی جاریت زمان بیشتری نیاز داره

دوماً شاید شرایط روحی مهمون داری نداشته شما در اصل ایشون رو تو عمل انجام شده قرار دادید و حتماً همسرش به زور مجبورش کرده که شما رو بپذیره

اونم با دعوت کردن خودش شب سیزده به در خواسته تلافی کنه که شما نذاشتی ولی اونم حق توهین نداشته !

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
منم همین تصمیم و دارم کسی سر هیچی توهین میکنه برای لای جرز دیوار خوبه

والا اصلا هم خودتو ناراحت نکن مسئله رو هم کش نده بخای به مادر شوهر و بقیه بگی کش پیدا میکنه بعد طرفت فکر میکنه فرد مهمیه که اینطور میکنی بیخیال شو 

ن شوهرم اصلا مردی نیست ک بخواد یقه ب یقه بشه و توهین کنه  میگ نمیشه ب زن داداشم فوش بدم ک بی م ...

به خونوادهداتدفحش داده و تو و شوهرت همینجور هیچی نگفتید 

من بودم جرش داده بودم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
من باشم اره شوهرم بدون هماهنگی من دعوت کنه میگم بفرما برو تو آشپزخونه هرچی میخوای درست کن

خب عزیزم کسی ک خودش اصرار داره کسی و دعوت کنه باید مثل آدم رفتار کنه خب اصلا غذا مهم نیست چون خودشون میدونن ک چقد شوهرم دست و دلبازه و ما گشنه نبودیم ک .اما رفتارشون زشته ک سرشون و میکنن تو گوشی وفتی مهمون توی خونه اش نشسته..چطور خودش بی احترامی میکنه اما انتظار نداره کسی بهش چیزی بگه ...من قصدم رسوندن این موضوع بود ن غذا و اینا