2777
2789
عنوان

مهریه تان چیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14712 بازدید | 250 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

400 تا اگه 1 دونه ام بود تاثیری تو زندگیم نداشت ...در ضمن تو که کچل و بی ریخت هستی 1 میلیون سکه هم مهر کنی کسی زنت نمیشه که میشه؟؟؟پس بیخیال شو
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
500 سکه،با سفر حج و سرویس طلا و اثاث خونه و اینا.
به نظر من مهریه ضامن خوشبختی نیست ولی لازم و مهمه.
دلم میخواد برم یه جای دور....خیلی دور....تک و تنها....یه جایی اونورتر از ابرا....
خب آخه این آقا از اسمش ( هم کچله هم بدریخت)...اصلا کی بهش زن میده که مهریه تعیین کنه خخخخخخخخخخخخ

و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که

منتظــــر گذشتنش هســتیم.
500تا به انتخاب خودم
اثریم تو زندگیم نداره
خدایا دلم معجزه میخواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش "خدایا دوستت دارم" خدایا شکرت" میان هق هق ِ گریه هایم گم شود خدایا دلم معجزه میخواهد معجزه ای در حد "خــــــــــدا "بودنت...

14 سکه که بخشیدم

اصلا توی زندگی تاثیری نداره

زندگی که بخواد به خاطر سکه دوام بیاره میخوام صدسال سیاه نباشه

البته اینم بگم همسرم هر چی داره به نام من میزنه از موبایل وماشین گرفته تا خونه