2777
2789
عنوان

مهریه تان چیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14712 بازدید | 250 پست
منم به نوعی قبول دارم مهریه باعث نزدیکی دلها به هم نمیشه... ولی وقتی با هم خوشیم که هیچی.... قرار گذاشتم با همسرم که توافقی هم جدا شدیم من مهرم رو ببخشم... ولی اگه یه درصد اون بخواد یه طرفه منو ول کنه حداقل مهر منو بده بعد بره دنبال خوشیش .... یه درصد هم همسرم قبل از من فوت کنه، بازم بودن مهریه بهتر از نبودنشه به نظرم
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا !!! اکثرا بالای 500 تا ان ... مخم هنگ کرد. نه من ایرانم خانم آرایه.
واقعا من موندم یعنی استطاعت مالی دارن همه همسران شما ؟!!! یعنی میشه پول مهر رو نداشت و رفت جلو ؟ خواهش می کنم این رو هم بگید که مثلا همسرتون داشت و یا داره الان این پول که اومد خواستگاریه شما ؟!

ممنون از پاسخ ها من بخدا بارها گفتم تاپیک می زنم اما دیر جواب میدم چون دارم به دقت همه پاسخ ها رو می خونم . شما پاسخ هاتون رو بدید و حتم داشته باشید من می خونم. مرسی.
والله اسمم دیگه از روز اول این بوده و نمیشه عوضش کرد هرچند من باهاش راحتم شما هم راحت باشید.
ما اصلا سکه تعیین نکردیم.خد خانواده داماد گفتن 150....من یکم ناراحت شدم چون مهریه خواهرام 200 تا بود ولی هیچی نگفتم و فراموشش کردم...روز محضر پدرشوهرم گفتن 300 تاش کنین...بابام با پدرشوهرم دست به یقه شدن..بابام میگفت نههه زیادش نکنین...پدرشوهرم میگفت نهه حاج آقا بنویستین 300 تا

آخرش همون 300 شد....که اگه همون 150 تا هم بود بازم فرقی نمیکرد..چوت اساس و پایه زندگی باید عشق باشه

اون موقع ها سکه ارزون بود زیاد مهر میکردن الان گرونه انقد مهر نمیکنن ...تازه فکر کنم الان اگه کسی مهرشو اجرا بزاره تا
120 تا سکه بهش میدن نه بیشتر
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
114 تا البته من شخصا می گفتم یکی ولی با اصرار خانواده دیگه گفتیم 114 تا ولی الان احساس میکنم همون یکی هم کفایت می کرد چون اصصصصصلا برای من مهریه مهم نیست
مهم خود همسرمه که خوبه خداروشکر
30 هزار دینار طلا،رقمی بود که یزید به هر نفر اهل خواص کوفه داد ودینشان را خرید! هر دینار چهارو نیم گرم،هر گرم طلا 98 هزار تومان.به پول امروز نزدیک به 13 میلیارد و 230 میلیون تومان اگر در آن زمان بودیم یار حسین می ماندیم؟
1500 سکه تا حالا مشکلی نداشتم ولی اگر داشتم خیلی بدردم میخورد .خوشبختی نمیاره ولی توی ایران که زن حق وحقوقی نداره بدرد میخوره.
به رغم تمام فاصله ها بیـــــا/برایت شکوفه ی سیبی کنار گذاشته ام...
روز خواستگاری خانواده ها برای تعیین مهریه از منو همسرم نظر خواستن ،همسرم گفت در حدی باشه که الان بتونم بهش بدم، بعد شد ۱۵۰ که من بارها لفظی بهش بخشیدم، من استطاعت مالی هم داره و میتونه بده،
زندگی با زیادی مهریه نیست به انسانیت زن و مرد.