2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000296 بازدید | 25337 پست
خيليمرسي از اينكه جواب ميدين،آقاي مهرگان امروز لير چقدره؟؟

به دلیل درگیری لفظی سران امریکا و ترکیه در پایین ترین حد خود قرار داره.

الان هر صد دلار امریکا با حدود ۶۴۰ لیر ترکیه برابری میکنه

...
به دلیل درگیری لفظی سران امریکا و ترکیه در پایین ترین حد خود قرار داره. الان هر صد دلار امریکا با ح ...

ما سه شنبه پرواز داريم به استانبول ،خوبه حالا كه  دلار با نرخ بالا گرفتيم حداقل رو لير سود كنيم

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما سه شنبه پرواز داريم به استانبول ،خوبه حالا كه  دلار با نرخ بالا گرفتيم حداقل رو لير سود ...

اره واقعا ارز دولتی که به ما نرسید لااقل لیر ارزون بشه

انشااله خوش بگذره 

خدا کنه بازم بیاد پایین😆

2805
اره واقعا ارز دولتی که به ما نرسید لااقل لیر ارزون بشه انشااله خوش بگذره  خدا کنه بازم بیاد پ ...

انشاءالله😁

مرسي عزيزم❤️😘

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
سلام روز خوش با این وضعی که الان دلار داره بازم بهتره دلار ببریم بجای لیر؟ لیر که الان خیلی ارزونه م ...

خانم ارزش لیر در برابر دلار داره پایین میاد و شما اگر دلار همراه داشته باشید بازم بهتره.

...
اقای مهرگان سلام ببخشید خیلی سوال می پرسم برای قسمت اسیایی به نظر شما خیابان بغداد خوبه یا بهاریه ک ...

والا برای خرید خیلی توصیه به رفتن اونجا نمیکنم.وقت اضافه اوردید بغدات رو بگردید خوبه

...

سلام اقاي مهرگان 

ميبخشيد مزاحمتون ميشم 

ميشه لطفا در مورد تعطيلي عيد قربان يه توضيحي بفرماييد.

صحت دار كه ميگن چند روزي تعطيل ،و ايا شامل مراكز خريد و تفريحي هم ميشه ؟؟

تو اين هفته بريم يا بزاريم بعد عيد قربان ؟؟

ممنون....

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
2810