2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000306 بازدید | 25337 پست

ضمنا دوستان توجه داشته باشید که جدا از قطع ارز مسافرتی به شیوه قبلی،متاسفانه از امروز هم قیمت بلیط پرواز های خارجی با دستور دولت با ارز دلار 8800 تومانی به جای دلار 4200 تومانی محاسبه میشه و این بدین معنی هست که قیمت بلیط مسیر تهران به استانبول حداقل 2 برابر میشه.و شرایط بسیار سخت تر از قبل

...
ضمنا دوستان توجه داشته باشید که جدا از قطع ارز مسافرتی به شیوه قبلی،متاسفانه از امروز هم قیمت بلیط پ ...

واقعااااا

ولي اتفاقا امروز و ديروز قيمتها بهتر از چند روز پيش بود ،يعني بهتر بليط پروازم و بگيرم ؟؟؟

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم هتل 3 ستاره تمیز تعدادش زیاده.و اینکه چه تاریخی قصد سفر دارید.

اواخر مرداد تا ٣ شهريور ميخوام تاريخ رفتم باشه

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
به جز خ استقلال در تکسیم،میتونید به مرکز خرید جواهر در شیشلی و یا فروم در بایرام پاشا و یا مارمارا ف ...

ممنون از لطفتون

2805

راستش اين چند روزي كه زنگ زدم اسم مونوپول و کرند هسار و زيياد شنيدم .

اگه بخوام هتل و خودمون بگيريم 

برا ٤ شب سه ستاره دو تخته چقدر ميشه كل هزينه هتلش ؟؟

ضمنا دوستان توجه داشته باشید که جدا از قطع ارز مسافرتی به شیوه قبلی،متاسفانه از امروز هم قیمت بلیط پ ...

اقای مهرگان تکلیف ارز مسافرتی چی میشه؟ ارز به مسافر چطور میدن؟ با چه قیمتی؟

اقای مهرگان میشه طریقه رفتن به اینجاها رو برام بنویسین لطفا ممنون میشم ازتون

1- رفتن به مسجد سلطان احمد از تکسیم و از اونجا رفتن به جمعه بازار

2- رفتن به خیابان بهاریه در برگشت از جزیره و بعد رفتن به تکسیم

3- رفتن به استانبول فروم از تکسیم

4- رفتن به تپه پیرلوتی و از اونجا رفتن به مینیاتورک یا برعکس

5- پیشنهاد دیگری هم اگه برای رفتن دارین خوشحال میشم بشنوم مثل بازار یا جاهای دیگه 

بازم ممنون

اقای مهرگان میشه طریقه رفتن به اینجاها رو برام بنویسین لطفا ممنون میشم ازتون 1- رفتن به مسجد سلطان ...

با سلام.خانم من تمام این مسیرهارو بارها در صفحات پیشبن تکرار کردم.لطفا مطالعه کنید

...
اقای مهرگان تکلیف ارز مسافرتی چی میشه؟ ارز به مسافر چطور میدن؟ با چه قیمتی؟

والا ارز به قیمت قبلی قطع شد.

قیمت جدید با ارز ثانویه هست و هنوز قیمت رو کسی نمیدونه. احتمالا با دلار ۹۰۰۰ تومن به بالا

...
راستش اين چند روزي كه زنگ زدم اسم مونوپول و کرند هسار و زيياد شنيدم . اگه بخوام هتل و خودمون بگيريم ...

این دو هتل جز هتل های متوسط به پایین هستند.قیمت رو چک نکردم.شما اگر پرسیدید بنویسید اینجا

...
na azizam che mozahemati vali age ba man rahat nabashi ta on moghe beht migam yani hame vazheh ha r ...

مونا جون میشه شرایط مهاجرت رو بگی چطوره؟

اینکه حداقل چقد پول به واحد ایران لازمه که یه خونه دو خوابه خرید و اینکه زبان ترکیه رو بلد هستم و خودم تو واحد فروش کارخونه نساجی هستم به نظرت میتونم کار راحت پیدا کنم؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
دیگه خانم کف قیمت ها برای ایرلاین های ایرانی زیر ۱.۵۰۰ نیست

ممنون از لطفتون

2810