2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین

68 بازدید | 26 پست

پدرم از ارتفاع سقوط کرده کتفش رو عمل کردن و چون دنده اش شکسته بود خون ریزی ریه داشت امروز دیگه ترخیص شد بعد خیلی درد داره یه نفر یه مقدار شیره تریاک آورد بچه ها من به اندازه یه نخود کمتر دادم بهش خورد بنظرتون خطرناکه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تجربه ندارم 

ولی یه نخود به نظر زیاد میاد😶

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

خب وقتی این همه دارو اثری روش نداره مدام ناله میکنه از درد

من به پدربزرگم که تو بیمارستان بستری بود عموم تریاک میداد ۶ سال پیش اونم ریه هاش عفونت داشت دردش کمتر میشد هیی یادش بخیر پدربزرگ خوبم 

وای تورو خدا اینطوری نگو همین یکبار بهش دادیم چون درد داشت اخه

اشکال نداره بابا 

بنده خدا بدنش آروم میشه

ولی دیگه ندین اگه دادی هم کمش کن

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

2810