2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000306 بازدید | 25337 پست
جناب مهرگان من برای مهر بلیط استانبول خریدم به نظرتون الان هتل رزرو کنم یا صبر کنم هنون مهر؟ قیمتا م ...

برای هتل خیلی عجله نیست هر چند الان دیگه ترکیه هم با امریکا درگیری اقتصادی داره و ممکنه تا ماه اینده ارزش لیر بیشتر سقوط کنه.کمی صبر کنید

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خانم ارزش لیر در برابر دلار داره پایین میاد و شما اگر دلار همراه داشته باشید بازم بهتره.

سلام آقاي مهرگان ما هم ميخوايم بريم اما ترجيحا بدون تور. با كمترين هزنيه . به نظرتون براي اواخر شهريور تا اوايل مهر ماه از الان بليط رزرو كنيم؟؟ يه سري سايت ها بليط لحطه آخري ميزان مثلا 300 يا 400 تومن مطمعنه بخرم؟؟ و برگشت رو اگه بخوام زمنيي برگردم اونجا بايد بليط اتوبوس بگيرم؟ هرروز داره به تهران؟؟

ببخشيد ميشه راهنمايي كنيد هتل از ايران رزرو كنيم يا همون جا بريم خونه ياهتل بگيرم؟ آكساراي خيلي بده براي هتل؟؟ ببخشيد خيلي زياد شد ولي من واقعا سوالاتمواز هركي پرسيدم جوابي ندادن

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.

آقاي مهرگان چندتا هتل سه ستاره نسبتا خوب رو كه قيمت مناسب باشند معرفي كنيد لطفا. ضمنا اونجا بريم ميتونيم هتل رو بگيريم ديگه ؟ نيازي به كارت بانكي كه نيست؟

سلام آقاي مهرگان آيا هتل تكسيم اكسپرس هتل خوبيه؟ نداشتن استخر به نظرتون نكته منفي نيست براش يا مازي ...

با سلام.هتل خوبیه.جاش مناسبه و کیفیتش متوسط به بالا و البته قابل قبول.خیر داشتن استخر ان چنان مزیتی نیست البته بستگی به علایق شما داره.داشته باشه فبها و الا خیر.

...
سلام آقاي مهرگان ما هم ميخوايم بريم اما ترجيحا بدون تور. با كمترين هزنيه . به نظرتون براي اواخر شهري ...

الان دیگه خانم قیمت ها لحظه ای شده و اصلا تضمینی نیست مثلا ماه آینده باز هم افزایش پیدا نکنه.در حال حاضر اگر سفرتون قطعیه بلیطتونو تهیه کنید.احتمال افزایش قیمت خیلی بیشتر از کاهش قیمت هست.هتل رو حتما اینجا هماهنگ کنید چون خیالتون راحت تره.اونجا برید با استرس سخت میشه براتون.آکسارای بد نیست خانم.خوب هم نیست.پیشنهاد میکنم جهت کاهش قیمت ها در منطقه سلطان احمت و حتی فاتیح هم هتلای مناسبی میشه پیدا کرد 

سفر با اتوبوس حدود ۲۴ ساعت زمان بر هست و کلی خسته کننده با هزینه ای حدود ۳۰۰ هزار تومن.نمیدونم ولی اگر فرصتشو دارید و ۱ روز در اتوبوس و کلی توقف های بعضا طولانی رو میتونید تحمل کنید از پایانه غرب شرکت های عصر ایران و سیروسفر و سیما سفر میتونید بلیط تهیه کنید

...
الان دیگه خانم قیمت ها لحظه ای شده و اصلا تضمینی نیست مثلا ماه آینده باز هم افزایش پیدا نکنه.در حال ...

سلام آقاي مهرگان ممنون از راهنماييتون. اين سايتايي كه معروف نيستن ولي داراي نماد الكترونيك هستن و بليط چارتر ارزان دارن قابل اعتمادن ؟ شما شناخت داريد؟ ضمنا اينكه استانبول تا 15 مهر معمولا هواش چه جوريه؟ اون تايم كلاب ها و كشتي و اينا باز هستن؟ تفريحاتش مدنظرم هستن باتشكر.

اگر شما برامون هتل رزرو كنيد هزينه همون سايت بوكينگ رو بايد پرداخت كنيم؟ درصدي كه شما ميگيريد چقدره؟

سلام آقاي مهرگان ممنون از راهنماييتون. اين سايتايي كه معروف نيستن ولي داراي نماد الكترونيك هستن و بل ...

برای خرید بلیط سایت های زیادی وجود داره.روی نماد اعتماد کلیک کنید و تاریخ اعتبارشو ببینید.

بنده از سایت بوکینگ یا Hotels براتون انجام میدمـ

بله دقیقا عددی که سایت میگه رو پرداخت میکنید به خود هتل

...
سلام آقای مهرگان عزیز، و تشکر از اینکه با حوصله‌‌ به بقیه کمک می‌کنید. می‌خواستم نظرتون رو راجع به ه ...

چطوري از بوكينگ رزرو كردي؟ كرديت كارت داريد؟

2810