2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز

ما انشااله هفت روز خوب در استانبول خواهیم بود من جاهایی رو که تو برنامه دارم که برم رو می نوستم شما با توجه به تجربه ای که دارین جاهایی که نزدیک به هم هست و در یک روز میشه گنجوند رو بهم بگین تا برنامه رو همون طوری بچینم ممنون از مهربونیتون

1-چرخیدن در کوچه های منتهی به برج گالاتا و دیدن محله بشیکتاش و ورزشگاه بشیکتاش و دیدن دلماباغچه چرخیدن در خیابان استقلال  

2- سر زدن به محله سلطان احمد و بازدید از محل های دیدنی ان                                                        
3- رفتن به بازار ونیزیا                                

4 -رفتن به تله فریک پیرلوتی                                      
5 -رفتن به بازار فروم استانبول                                      
6-  رفتن به جزیره بیوک ادا                                          
7 -تور تنگه بسفر                                                                                                  
8- رفتن به قسمت اسیایی  

9- رفتن به یکی از بازارهای محلی

فقط یه چیزی ما داخل کاخ توپکاپی و دلماباغچه و ایاصوفیه نمیشیم

بازم ممنون

باز هم اعلام کردن ارز مسافرتی کنسل شد متاسفانه 

واقعا؟؟؟

ديشب تو اخبار إعلام كردن با مدارك و بليط قانوني أرز دولتي ميدن كي نظرشون عوض شد؟؟

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
سللم.خیر مثل انتالیا تفریحات دریایی نداره و اصولا تم متفاوتی داره.

ممنونم از پاسخگوييتون ،ميشه چند مكان تفريحي براي شب معرفي كنيد؟؟ و ساحل كه بشه تو روز خوش گذروند؟؟

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     

خانوماي عزيزي كه تور رفيتينگ يا سافاري و رفتن ميشه از كيفيت تورش بگيد لطفا

ممنون

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
سلام دوستان عزیز ما انشااله هفت روز خوب در استانبول خواهیم بود من جاهایی رو که تو برنامه دارم که بر ...

سلام.برنامه مناسبه.فقط شماره ۳ و ۹ رو حذف کنید 

ضمنا اشتباه میکنید وارد کاخ زیبای دلماباهچه نمیشید.ایاصوفیا و سلطان احمد ایرادی نداره وارد نشید و تا نزدیکش برید.هر چند اونا هم زیبایی های خاص خودشونو دارن

...
2810