دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
و اینکه نظرتون درباره تپه پیرلوتی که تلکابین هم داره ارزش رفتن داره؟ و پولونزکوی که اطراف استانبول ...
بله پیرلوتی زیباست و حتما ارزش داره اما نه با وقت کم.
پلونزکوی والا چه عرض کنم.مثل این هست که کسی بیاد تهران رو بگرده و پاشه بره فشم یا لواسان.جای قشنگیه اما مناطق اولویت دار نسبت به اینجا بیشترن.حداقل ۱ روز از وقتتونو باید بزارین برین ابتدا بخش آسیایی و سپس برید حدود نیم ساعت به اون منطقه که البته قشنگه
میشه راحت ترین مسیر رفتن به پیرلوتی رو لطف کنین و اینکه چه جاهای دیگه ای نزدیکش هست که همه رو با هم ...
خانم تلفریک پیرلوتی در ایوپ هست.مسیر خیلی ساده ای نداره با اتوبوس میتونید برید ولی دردسر پیدا کردن اتوبوس از تکسیم رو نکشید و با یک تاکسی برید به اونجا.هم در وقت صرفه جویی میشه و هم بسیار راحت ترین.
حتی میشه از تکسیم با مترو برید ایستگاه وزنچیلر.ازونجا یه ربع پیاده برید به تلفریک
سلام جناب مهرگان کاپالی چارشی ساعت کاریش از چند تا چنده و اینکه شنبه ها هم باز هست ؟ و یک سو ...
سلام.ساعت کاری حدودای ۱۰ صبح الی غروب.نباید بسته باشه خانم.
آلتون سنتر باید از تکسیم به سمت ینی کاپی برید.ایستگاه وزنجیلر پیاده شید.کمتر از ده دقیقه پیاده برید به سمت تراموای لالعلی.سوار تراموای شید و ایستگاه چمبرلیتاش پیاده شید.ازونجا چند دقیقه قدم بزنید به سمت آلتون سنتر.