2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه نظرتون درباره تپه پیرلوتی که تلکابین هم داره ارزش رفتن داره؟ و پولونزکوی که اطراف استانبول ...

بله پیرلوتی زیباست و حتما ارزش داره اما نه با وقت کم.

پلونزکوی والا چه عرض کنم.مثل این هست که کسی بیاد تهران رو بگرده و پاشه بره فشم یا لواسان.جای قشنگیه اما مناطق اولویت دار نسبت به اینجا بیشترن.حداقل ۱ روز از وقتتونو باید بزارین برین ابتدا بخش آسیایی و سپس برید حدود نیم ساعت به اون منطقه که البته قشنگه 

...
بله پیرلوتی زیباست و حتما ارزش داره اما نه با وقت کم. پلونزکوی والا چه عرض کنم.مثل این هست که کسی ب ...

میشه راحت ترین مسیر رفتن به پیرلوتی رو لطف کنین و اینکه چه جاهای دیگه ای نزدیکش هست که همه رو با هم بریم

من دوست دارم به جای رفتن به برج گالاتا به تپه پیرلوتی برم

میشه راحت ترین مسیر رفتن به پیرلوتی رو لطف کنین و اینکه چه جاهای دیگه ای نزدیکش هست که همه رو با هم ...

خانم تلفریک پیرلوتی در ایوپ هست.مسیر خیلی ساده ای نداره با اتوبوس میتونید برید ولی دردسر پیدا کردن اتوبوس از تکسیم رو نکشید و با یک تاکسی برید به اونجا.هم در وقت صرفه جویی میشه و هم بسیار راحت ترین.

حتی میشه از تکسیم با مترو برید ایستگاه وزنچیلر.ازونجا یه ربع پیاده برید به تلفریک

...
سلام جناب مهرگان  کاپالی چارشی ساعت کاریش از چند تا چنده و اینکه شنبه ها هم باز هست ؟ و یک سو ...

سلام.ساعت کاری حدودای ۱۰ صبح الی غروب.نباید بسته باشه خانم.

آلتون سنتر باید از تکسیم به سمت ینی کاپی برید.ایستگاه وزنجیلر پیاده شید.کمتر از ده دقیقه پیاده برید به سمت تراموای لالعلی.سوار تراموای شید و ایستگاه چمبرلیتاش پیاده شید.ازونجا چند دقیقه قدم بزنید به سمت آلتون سنتر.

...

سلام خسته نباشيد،فقط روز عيد قربان تعطيله ؟؟ما هم احتمالا براي تعيلات عيد قربان ميريم استانبول😍

و اينكه الان آف داره جايي؟؟

تفريحات دريايي داره مثل أنتاليا يا الانيا؟؟

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
2810