2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست

سلام دوستان 

اقاي مهرگان ايا شما هنوز هم ميتونيد سوييت رزرو كنيد البته من تا حالا چهار بار رفتم استانبول و تا به خال سوييت نرفتم ولي با توجه به قيمتهاي بالايي كه در خال حاضر از اژانسها ميگيرم گفتم شايد اونجوري بهتر باشه و اگر ممكنه بفرماييد ايا بهتره از لحاظ قيمت

خيلي ممنونم از محبتتون من در سفرهاي قبلي از راهنمايي شما در انتخاب هتل بسيار استفاده كردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  اقاي مهرگان ايا شما هنوز هم ميتونيد سوييت رزرو كنيد البته من تا حالا چهار بار رفت ...

دوست عزیز انگار آقای مهرگان مدتیه که به سایت سر نمیزنن شماره اشونو پای پستای قبلی گذاشتن از اون طریق و با ت ل گ ر ا م باهاشون تماس بگیرین

من الان استانبولم واقعا نمیشه چیزی خرید قیمتا بالاس  ...خیابون باکرکوی انتهایش چند تا مغازه هست فقط خیلی ارزونه ...الیویوم و  ونیزیا چیز خاصی نداشتن و گرون ..من فک کردم الان بیام کلی خرید میکنم...البته همین چند جا رفتم شاید جاهای دیگه بهتر باشه..آدمی به امید زندس  

سلام دوستان خوبم. ببخشید من چون بچه ی 11 ماهه دارم این سوال را میپرسم. میخلم ببینم تمام هتل ها در استانبول دستشویی هاش راه اب نداره و نمیشه توی روشوییش بچه را شست؟

من الان استانبولم واقعا نمیشه چیزی خرید قیمتا بالاس   ...خیابون باکرکوی انتهایش چند تا مغازه ه ...

وای نگو توروخدا!!!من سه شنبه بلیط دارم فقط به امید خرید ارزون دارم میام الان ک پستتو خوندم کلا مغزم هنگید نکنه بیام ونتونم خرید درست و حسابی کنم   اونم با این قیمت های بالایی که واسه تور دادیم  

عزیزم هزینه ی تقریبا یکماه زندگی چقدر میشه؟

منظورم هزینه ی اسکان و رفت و امد و خورد و خوراکه

دوست عزیز من چون منطقه آکسارای رو به کسی پیشنهاد نمیدم هتل خوب هم اونجا نمیشناسم. تا وقتی مناطقی مثل ...

آروشا جان هتل خوب و تمیزه 4 ستاره سمت تکسیم چیو پیشنهاد میدی

سلام

دوستان من و همسرم هفته دیگه میخوایم بریم استانبول

به نظرتون خودمون پرواز و هتل رزرو کنیم یا تور بگیریم؟

و اینکه از کجا تور بگیرم که منصف باشه و یا اگه خواستیم هتل بگیریم چه هتلی خوبه/

البته با توجه به اینکه زیاد تو هتل نیستیم و ناهار و شام هم بیرونیم

ممنونم

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
ببخشید تورتون رو از کجا رزرو کردید

من رفتم تو سایت بانک تور  مربوط به استانبول قسمت تورهای افری همه مواردی که نوشته واقعیه وخیلز تفاوت داره با قیمتی که اژانسا دیگه میگن، اسم اژانس ما ارنا پرواز بود

سلام دوستان من و همسرم هفته دیگه میخوایم بریم استانبول به نظرتون خودمون پرواز و هتل رزرو کنیم یا ت ...

سلام    اگه اولین بار هست میری با تور برو ولی اگه نه پرواز جدا بگیر هتلم خودت رزو کن و هتلی بگیر که نزدیک اتوبوس یا مترو باشه دیگه راحتی چون خدمات حمل ونقلشون عالیه ودیگه نیازی به تاکسی نیست واگه خواستی تور بگیری از بانک تور بگیر اژانس هاش منصف اند‌ولی از چندتا قیمت بگیر وموقعیت هتلی که معرفی میکنن وچک کن که خیلی پرت نباشه

من الان استانبولم واقعا نمیشه چیزی خرید قیمتا بالاس   ...خیابون باکرکوی انتهایش چند تا مغازه ه ...

دوست عزیز به بازارهای محلیش هم یه سر بزن اگه خوب بگرده میتونی خوبخرید کنی مثلا همون باکر کوی رو شنبه ها بری توگوگل سرچ کن اطلاعات بازاراش میاد

سلام    اگه اولین بار هست میری با تور برو ولی اگه نه پرواز جدا بگیر هتلم خودت رزو کن و هتل ...

ممنونم

آره اولین باره میریم

ولی هم زبون ترکی استانبولی بلدیم هم انگلیسی

یه سری اطلاعات و نقشه و جاهای دیدنی و ... هم پیدا کردم و میدونیم دقیقا هرروزکجا بریم وبگردیم

ولی بلیطای هواپیما خیلی گرون شدن، بخاطر همین موندیم با تور بریم یا نه

اگه خودمون بخوایم هتل رزرو کنیم به نظرت چه هتلی خوبه؟

سه ستاره باشه و به تقسیم نزدیک باشه؟

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
من رفتم تو سایت بانک تور  مربوط به استانبول قسمت تورهای افری همه مواردی که نوشته واقعیه وخیلز ت ...

ممنون عزیزم.سرچ میکنم بانک تور ی عالمه پیج میاره از کدومش گرفتی شما؟

2810