2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000340 بازدید | 25337 پست

سلام بچه ها خوبید ما ۲۸ خرداد میریم استانبول امروز رفتیم کارای بانکی ارز دولتی وانجام دادیم حواله رو گرفتیم ولی کارمند بانک میگفت به اینا اعتباری نیست شاید ارز دولتی ندهند با خودتون ارز ببرید حالا میخواستم بدونم شما هایی که تازه رفتید بهتون ارز دادن یا نه؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبید ما ۲۸ خرداد میریم استانبول امروز رفتیم کارای بانکی ارز دولتی وانجام دادیم حوا ...

سلام دوستان اين سوال منم هست . لطفا اگه كسي تازگي رفته بگه با اين حواله ها ارز ميدن يا نه؟

سلام اروشاجان ممنون میشم ی هتل خوب ‌تمیز تو اسکارای بهم معرفی کنی بار اولم گرندانال بود ک ازش راضی ب ...

دوست عزیز من چون منطقه آکسارای رو به کسی پیشنهاد نمیدم هتل خوب هم اونجا نمیشناسم. تا وقتی مناطقی مثل شیشلی و سیرکه چی و سلطان احمد هست آکسارای چرا؟

سلام امسال به دلیل انتخابات ریاست جمهوری ترکیه که 20 جون هست فستیوال خرید تو اون تاریخ برگزار نمیشه ...

ای وای 20 ژون انتخاباته ما اونجایی چه بد

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
سلام ما اومدیم استانبول ولی یه مشکل بزرگ متاسفانه پیش اومد حواله ارز مسافرتیو ک گرفتیم بعد که اومدیم ...

من تو نت سرچ کردمبعضی صرافی ها کارتخوان ایرانی دارن شما گرفتین؟ چند تومن؟

مثلا cetin doviz من دیدم کارتخوان ایرانی داشت تو خیابون استقلال

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
من تو نت سرچ کردمبعضی صرافی ها کارتخوان ایرانی دارن شما گرفتین؟ چند تومن؟ مثلا cetin doviz من دیدم ...

اره گرفتیم چون همسرم گرفته دقیق نمیدونم اما اصلا چشم گیر نبود زیاد گرفتیم شاید فرقش ۲۰۰ هزار شد منطقه هتلمون سلطان احمد بود همینجا با کارت خوان ایرانی حواله هم برگردیم پس میدن

2810