2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 127 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ راه میدادی و کوتاه میومدی نمیزد ب ماشینت

اون راه نداد اول داشتم پارک میکردم اومدم پارک کردم زد به ماشینم فاصله داشتم با ماشینش که دنده عقب گرفت زد 

بعدشم خودش پارک کرده بود مشکلی نداشت دنبال شر بود

نمی دونم چی بگم ولی این تربیت غلط چرابیشترروآقایون تاثیرگذاشته

جوری شده الان که مقصر اونه بازم من و مقصر میدونن تو این مملکت هرکی از خقش دفاع کنه اگه خاتم باشه مقصره الان اینجا یکی نوشته اگه راه میدادی نمیزد به ماشینت!

همچین ادمای خرفهمی وجود داره چرا فرار کنی هم کفشتو در میاوردی میکوبوندی تو سرش اشغالو 

من ی بار داشتم میرفتم باشگاه ی مرتکه گاوی بلانسبت با موتور اون همه خیابونو ول کرده بود اومده بود از هم بیخ در باشگاه داشت رد میشد منم عجله داشتم ندیدمش یهو دیدم نزدیک شد پامو کشیدم عقب اونم خورد زمین با موتورش رو زمین چرخید منم کپ کردم اخه 

یهو دیدم چشماش قرمززززا اومد جلو فوش میداد میگفت کوری فلانی منم گفتمش تو نعشه ای کورم جد و ابادته که خیابونو ول کردی اوندی پیاده رو 

دستشو مشت کرده بود بزنه منم حالت اماده باش گرفته بودم که اگه هم بزنه هم کیفمو بزنم تو سرش احمقو😂😂

دیگه اونم رفت خاک توسر ولی کل روزش حالم بد بود اسکل پلشتو‌ 

ولشون کن بابا کم دارن اینا بی خانوادن اتفاقا باید ادم اینجور مواقع جسارتشو نشون بده فک نکنن خیلی کسین مردی که بخواد زورشه به ی زن ضعیف بکشه مرد نیست فقد ی موجود نر متحرکه توجه نکن اینا عرضه ندارن با خم جنس خودشوندر بیفتن با زن جماعت خالی میکنن خودشونو 

همین که شما حیا کردی و هر حرفی از دهنت در نیومده بهش بگی همین نشانه ارزش شماست قشنگم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

سکوت کردن یعنی قبول اشتباه شما اشتباه نکرده بودین ایشون رفتارشون معقول نبوده میتونستن کوتاه بیان و برن جای دیگه پارک کنن

چرا همیشه کوتاه اومدن و سکوت برای خانمه؟ آبرو برای خانم تعریف شده فقط؟ آقایون آبرو ندارن؟ یا صرفا چون آقا هستن فک میکنن الویت و حق باهاشونه؟

این وحشیگری ها بخاطره کوتاه اومدن و سکوت خانم های اطرافشون بوده که جسارت همچین برخوردی رو با دختر و همسر و خواهر بقیه به خودش داده و اگر اینجا و تو این اتفاق نبود یه جای دیگه یه جور دیگه با یه شخص دیگه انجام میداد

عجیبه نظر برخی کاربرا که میگن کوتاه میومدی نمیزد به ماشینت سکوت میکردی بهتر بود 

بعها عقده نکنه آدرسم و پیدا کنه

از دادگاه ن ولی از جاهای دیگ مث پلاک ماشین و .. اگ آشنا داشتع باشع میتونع ولی ..

ولی ایران قوانین و مجریان بسیار عالی دارع.

یکی از دوستای من برای خونع  یکی کار کرد و طرف پولشو نداد. اینم کلی حرص میخورد بعد رفت در خونش دادو بیداد..

یارو شکایت کرد و شاهد هم داشت.. دوستم ب جایی رسید ک طبق قرار دادگاه حتی از در خونع یارو هم نباید رد بشع و برای مطالبع دستمزد باید شکایت کنع . یعنی دادو بیداد جاش نیس. . جریمه و ایناشم ب کنار.

اجی کوتاه نیا ، پیگیر باش تا ببخشید اون بی شرف آدم بشع

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
2810