سلام بچه ها ما برگشتیم جای شما خالی خیلی خوش گزشت در مورد جشنواره باید بگم جشن برگزار نشد امسال به خاطر انتخابات ولی همه برندا تخفیف زده بودند مثل منگو وزارا وکوتون وبقیه۵۰ درصد تخفیف داشت وبعضی ها ۴۰ ۳۰ ۶۰ درصد ومالیات هم نداشت ولی کلا چون ارزش پولمون پایین اومده گرون درمیاد وکلا نسبت به پارسال که من رفته بودم یکم گران تر بود ولی قبلش باید چک کرد با اطلاعات برید ما پروازمون ۶ صبح به ۱۱ شب بود واز وقتمون نهایت استفاده رو کردیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جاهای دیدنی ما ویالند وبیوک ادا و ساحل ببک وساحل بشیکتاش وایا صوفیا وسلطان احمد رفتیم و جاهای خرید جواهر وفروم واستقلال و کاله سنتر و الویوم و ونیزیا رفتیم ما فکر میکردیم اضافه بار میخوریم ولیچون پروارمون ترک بود خدارو شکر حل شد وهمه چیزای که فکر میکردیم گیر میدن ورد کردیم از جمله فرش وپرده زبرا و شوکر برقی درضمن اینم بگم که الیگشت تور مارو ۳۸۰۰ قیمت داده بود برای ۷ شب و۸ روز ولی ما با همون هتل پرواز ترک رفتیم ۲۲۵۰ پس حسابی قیمتارو چک کنید
همیشه به سفر شما هتل و پرواز رو جداگونه گرفتی؟ از بوک رزرو کردی؟ اسم هتل چی بود راضی بودی؟ مرکز خ ...
نه ما با تور رفتیم پرواز اطلس هتل بیزاس سویت هتل خیلی خوبی بود باقیمت مناسب نوساز وخدمات رسانی خوب واینترنت پر سرعت واز همه مهتر اتقاش سویت بود نه اتاق با یک اشپز خانه کوچک یک سالن ویک خواب از تکسیم ده دقیقه فاصله داره ولی چنقدم بالاتر از هتل ایستگاه اتوبوس داره وما از انجا به همهجا میرفتیم من از اژانس ارنا پرواز گرفتم اتفاقی توی سایت بانک تور دیدم
فستیوال به خاطر انتخاباتشون تاریخش عقب افتاده بود ولی بازم تخفیف داشتن مثلا مانگو 50 درصد آف بود ولی بازم من ازش یه بلوز و دامن خریدم 300 تومن شد کلا قیمتا بالا بود ولی باز بهتر از ایران هست
تمیزی هتل خوب بود هروز تمیز میکردن خداروشکر یخچالش خالی بود نزدیک هتل یه فروشگاه بود مثل کوروش ما خیلی قینتاش خوب بود مااز اونجا میوه خشک وتنقلات خریدیم گزاشتیم تو یخچال امنیت هتل خیلی خوب بود هیچ شکایتی نداشتن ما خودمون کلی دلار لیر ویورو برده بودیم خداروشکر اصلا مشکلی نبود در صورتی که هتل قبلی مون ( کریستال) ناامن بود صبحانه اش تنوع کریستال نداشت ولی خوشمزه بود وتمیز پروازمون اصلا تاخیر نداشت و بالافاصله هم چمدان ها رو تحویل دادن ولی سریع قبل ایرانی بود هم تاخیر داشت هم دقیقا ۳ ساعت تو فرودگاه امام بودیم تا چمدانها رو گرفتیم اخرشم با چمدان پاره برگشتیم اعتراضم کردیم نتیجه نداد😤