2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000353 بازدید | 25337 پست

سلام بچه ها ما برگشتیم جای شما خالی خیلی خوش گزشت در مورد جشنواره  باید بگم جشن برگزار نشد امسال به خاطر انتخابات ولی همه برندا تخفیف زده بودند مثل منگو  وزارا وکوتون وبقیه۵۰ درصد تخفیف داشت وبعضی ها ۴۰ ۳۰ ۶۰ درصد  ومالیات هم نداشت ولی کلا چون ارزش پولمون پایین اومده گرون درمیاد وکلا نسبت به پارسال که من رفته بودم یکم گران تر بود ولی قبلش باید چک کرد با اطلاعات برید ما پروازمون ۶ صبح به ۱۱ شب بود واز وقتمون نهایت استفاده رو کردیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاهای دیدنی ما ویالند وبیوک ادا و ساحل ببک وساحل بشیکتاش وایا صوفیا وسلطان احمد رفتیم و جاهای خرید جواهر وفروم واستقلال و کاله سنتر و الویوم و ونیزیا رفتیم ما فکر میکردیم اضافه بار میخوریم ولیچون پروارمون ترک بود خدارو شکر حل شد وهمه چیزای که فکر میکردیم گیر میدن ورد کردیم از جمله فرش وپرده زبرا و شوکر برقی  درضمن اینم بگم که الیگشت تور مارو ۳۸۰۰ قیمت داده بود برای ۷ شب و۸ روز ولی ما با همون هتل پرواز ترک رفتیم ۲۲۵۰  پس حسابی قیمتارو چک کنید

جاهای دیدنی ما ویالند وبیوک ادا و ساحل ببک وساحل بشیکتاش وایا صوفیا وسلطان احمد رفتیم و جاهای خرید ج ...

همیشه به سفر

شما هتل و پرواز رو جداگونه گرفتی؟ از بوک رزرو کردی؟

اسم هتل چی بود راضی بودی؟

مرکز خرید وینیزیا خوبه ؟دور نیست؟

سلام بچه ها....من دوتا سوال داشتم...از بين كاله سنتر و اوليويم به نظرتون كدوم بهتره بريم؟ دوم اينكه ...

به نظر من هیچ کدوم ولی باز کاله سنتر بهتره. بازارهای روزانه برای خرید خیر ولی برای دیدن زندگی روزمره ترکها و عکاسی و خرید میوه و سبزی جای خیلی خوبیه

همیشه به سفر شما هتل و پرواز رو جداگونه گرفتی؟ از بوک رزرو کردی؟ اسم هتل چی بود راضی بودی؟ مرکز خ ...

مرکز خرید ونیزیا از تکسیم با مترو و تراموا یک ساعت راهه . ولی نسبت به اوت لت های دیگه بهتره 

همیشه به سفر شما هتل و پرواز رو جداگونه گرفتی؟ از بوک رزرو کردی؟ اسم هتل چی بود راضی بودی؟ مرکز خ ...

نه ما با تور رفتیم پرواز اطلس هتل بیزاس سویت هتل خیلی خوبی بود باقیمت مناسب نوساز وخدمات رسانی خوب واینترنت پر سرعت واز همه مهتر اتقاش سویت بود نه اتاق با یک اشپز خانه کوچک یک سالن ویک خواب از تکسیم  ده دقیقه فاصله داره ولی چنقدم بالاتر از هتل ایستگاه اتوبوس داره وما از انجا به همهجا میرفتیم من از اژانس ارنا پرواز گرفتم اتفاقی توی سایت بانک تور دیدم 

نه ما با تور رفتیم پرواز اطلس هتل بیزاس سویت هتل خیلی خوبی بود باقیمت مناسب نوساز وخدمات رسانی خوب و ...

سلام تمیزی هتل چطور بود؟ و صبحانه اش تنوع داشت؟امنیت اتاقاش .کسی بود معترض بشه که وسایلش از اتاق برداشته شده؟

آخه یه مشکلی که روز به روز استانبول زیاد میشه اینه که از اتاق مسافرا وسایلشون رو برمیدارن.سیف باکسها هم امن نیستن.

پرواز اطلس جت؟تاخیر نداشت؟

اخی .منم ترسیدم.بیشتر از این نگرانم بچه ام اذیت بشه محلول شستشو که دیگه اب نمیزدی؟ چطور توی پاسازا ...

بله از همون محلولا واقعا عالی بود

ببین من پاساژ فقط فروم میرفتم که اونجاهم امکاناتش خوب بود ولی شست وشو یکم سخت بود کلا من اصلا نشستمش فقط از همین محلول استفاده میکردم واقعا عالی بود

momsam عزیز شما اونجا بودین خبری از فستیوال بود؟ 

فستیوال به خاطر انتخاباتشون تاریخش عقب افتاده بود ولی بازم تخفیف داشتن مثلا مانگو 50 درصد آف بود ولی بازم من ازش یه بلوز و دامن خریدم 300 تومن شد کلا قیمتا بالا بود ولی باز بهتر از ایران هست 

سلام

من الان استانبول هستم

امروز بارونی بود

به نظرتون فردا میشه پارک آبی رفت؟

با یه بچه شش ساله؟؟

وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصرِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعَالَمین

تمیزی هتل خوب بود هروز تمیز میکردن خداروشکر یخچالش خالی بود نزدیک هتل یه فروشگاه بود مثل کوروش  ما خیلی قینتاش خوب بود مااز اونجا میوه خشک وتنقلات خریدیم گزاشتیم تو یخچال امنیت هتل خیلی خوب بود هیچ شکایتی نداشتن ما خودمون کلی دلار لیر ویورو برده بودیم خداروشکر اصلا مشکلی نبود در صورتی که هتل قبلی مون ( کریستال) ناامن بود صبحانه اش تنوع کریستال نداشت ولی خوشمزه بود وتمیز  پروازمون اصلا تاخیر نداشت و بالافاصله هم چمدان ها رو تحویل دادن ولی سریع قبل ایرانی بود هم تاخیر داشت هم دقیقا ۳ ساعت تو فرودگاه امام بودیم تا چمدانها رو گرفتیم اخرشم با چمدان پاره برگشتیم اعتراضم کردیم نتیجه نداد😤

2810