2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000357 بازدید | 25337 پست

وااای آروشا جون مهربون. ممنون که با دقت به سوالا جواب دادی. 

ما با راهنمایی شما نیپونو گرفتیم. فقط شنیدم بعضی آژانسا وقتی میری اونجا هتل میگه جا نداریم و مجبوری بری هتل دیگه ای!!!

ما چون با خونواده ای همسفر هستیم که با یه آژانس دیگه از شهر دیگه ای میخوان همون تاریخ  بیان هتل نیپون، خیلی برام مهمه که هتلمون عوض نشه.

بعضی دوستان گفتن واچرو که دادن میتونید برای اطمینان به هتل زنگ یا ایمیل بزنید تا از رزرو اتاقتون مطمئن بشید.

میخواستم بدونم چطور باید اینکارو بکنیم؟ چون من ترکی بلد نیستم اگه ایمیل انگلیسی بزنم جواب میدن؟

یه سوال دیگه. برنامه تور گشت شهری آژانسا چطوریه؟ مثلا ما ۵ شب اونجاییم تو اون مدت فقط یه روز مشخص گشت شهری میره یا چندین روزه که خودمون میتونیم برنامه ریزی کنیم کدوم روزشو بریم؟

بازم یه دنیا ممنون که باعث آرامش نگرانیامونین.

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
وااای آروشا جون مهربون. ممنون که با دقت به سوالا جواب دادی.  ما با راهنمایی شما نیپونو گرفتیم. ...

من تا حالا این چیزی که شما میگین برام پیش نیومده و جایی هم ندیدم وقتی هتل براتون ووچر صادر میکنه یعنی یه اتاق بهتون تعلق گرفته و اون هتل بهتون جا داده دیگه امکان نداره برین اونجا و بگن جا نداریم. مگه اینکه ووچر براتون صادر نشده باشه . حتما از آژانستون برای گرفتن ووچر هتل پیگیر بشین. در مورد ایمیل زدن به هتل هم خوب قطعا باید انگلیسی ایمیل بزنین.و اما درمورد گشت شهری . پیشنهاد میکنم اصلا این برنامه رو نرین چون بدرد نمیخوره شما به راحتی خودتون میتونین با یه برنامه ریزی درست همه جا برید و نیاز به گشت شهری با تور ندارین. اونا جای خاصی شما رو نمیبرن و بیشتر وقتتون تلف میشه تا جایی که من شنیدم چند تا مرکز خرید و یه مرکز چرم تو برنامه اشونه که واقعا وقتتون رو میگیره و بدردتون هم نمیخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست عزیز  من یه دوستی تو اینستا دارم به نام mania.hager ایشون استانبول زندگی میکنن بهشون پیام ...

عزیزم میشه منو در مورد سوالم راهنمایی کنی اون خانمی که گفتین متاسفانه جواب ندادن

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
عزیزم میشه منو در مورد سوالم راهنمایی کنی اون خانمی که گفتین متاسفانه جواب ندادن

من تا حالا استانبول آرایشگاه نرفتم و اطلاعاتی هم ندارم به خاطر همین یه پیج اینستا بهتون معرفی کردم اگه پست 26 همون پیج رو مطالعه بفرمایین توش یه آرایشگاه خوب معرفی کرده . 

سلام آروشا جون ميخواستم بدونم هتل تكسيم گونن چطور هست ممكنه تايتانيك سيتي جور نشه برامون

تکسیم گونن هم هتل خوبی هست ضلع شمالی میدون تکسیم هست و به میدون نزدیک تره نسبت به تایتانیک . اتاقاش از تایتانیک کوچیک تره ولی در کل هتل خوبیه

سلام کسی اطلاعاتی در مورد هتل سه ستاره لاویلا (Lavilla)داره ؟ لطفا راهنمایی کنید 

https://www.booking.com/hotel/tr/la-villa.en-gb.html?aid=397594;label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec-ir-com-L:en-O:abn-B:chrome-N:yes-S:bo-U:salo-H:s;sid=b20104442a7a0a84f59b2ea893b03efc;all_sr_blocks=17599806_88796333_0_1_0;bshb=2;checkin=2018-06-15;checkout=2018-06-22;dest_id=-755070;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;hapos=1;highlighted_blocks=17599806_88796333_0_1_0;hpos=1;room1=A,A;sb_price_type=total;srepoch=1527391308;srfid=c9b28eaf4f37f370a58bb89ae6cf07917bbfe54aX1;srpvid=f52a17a5a877005e;type=total;ucfs=1&#tab-main

این اطلاعات هتل در بوکینگ هست. چون تعداد افرادی که درمورد هتل نظر دادن کم هست و امتیاز خیلی بالایی هم نگرفته مخصوصا در مورد تمیزی ریسک انتخاب درموردش وجود داره 

فقط یه نکته دیگه هم بگم من خیلی جاها شنیدم که کار آرایشگاههای استانبول کلا خوبه چه اون آرایشگاه رده بالا و چه آرایشگاه متوسط پس خودتون بگردین ببینین نزدیک به محل اقامت یا عروسیتون کدوم ارایشگاه بیشتر به دلتون میشینه . نگران نباشین

فقط یه نکته دیگه هم بگم من خیلی جاها شنیدم که کار آرایشگاههای استانبول کلا خوبه چه اون آرایشگاه رده ...

خیلی ممنون گلم

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
https://www.booking.com/hotel/tr/la-villa.en-gb.html?aid=397594;label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec ...

خيلي ممنون از راهنماييتون

به نظر شما منطقي و عاقلانه هستش 

من سه شب هتل sisli incide 

و سه شب هتل  lavilla

رو رزرو كنم

چون ميخوام هزينه هام رو بيارم پايين

كلا رزرو دو تا هتل به نظرتون منطقي هستش؟

بی هوا، دلم هوایت می کند.
2810