بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خيلي ممنون از راهنماييتون به نظر شما منطقي و عاقلانه هستش من سه شب هتل sisli incide& ...
اینساید هتل خیلی خوبیه . ولی درمورد لاویلا من تایید نمیکنم هتل های قیمت پایین خیلی بهتری می تونین پیدا کنید. و در مورد انتخاب دو هتل خوب سلیقه ای هست شما باید سختیای جابه جایی رو تحمل کنین و خوب قطعا هتل بعدی شاید از نظر امکانات و موقعیت از اینساید ضعیف تر باشه. به نظر من بیشتر بگردین
سلام یه سوال دیگه هم داشتم مرکز خرید ترامپ تاور چه جوریه من شنیدم برای بچه ها خیلی خوبه و این ...
درمورد ترامپ تاور اطلاعات ندارم تا حالا نرفتم . و اما درمورد گرند بازرا جزو آثار تاریخی استانبوله یه چیزی تو مایه های بازار تهران خودمون ولی شیک تر . هر چی که فکرشو بکنین توش پیدا میشه ولی همه چی گرونه برای خرید خوب نیست جزو مکانهای دیدنیه . اگه آثار تاریخی رو دوست دارین حتما باید ببینیدش. پر از رنگ و توریست و حس زندگی 😊. بازار ادویه رو هم حتما ببینید. اونجام پر از حسای خوبه
آروشا جان ميخواستم بدونم بين آوانتگارد، نيپون و تكسبم گونن كدوم بهتره . تا امروز ظهر بايد تصميم بگير ...
اگر آوانتگارد اسکوئر باشه قطعا انتخاب اول من خواهد بود. حتما اینو سوال کنید چون توی تکسیم دوتا آوانتگارد هست . آوانتگارد اسکوئر خیلی از آوانتگارد تکسیم بهتره. به ترتیب آوانتگارد اسکوئر بعد نیپون بعد گونن انتخابهای منه
خیلی لطف کردین میشه یه سوال کنم به نظرتون اوناج غذاهاش برای یه بچه 19 ماهه مناسبه؟ و من هتل ...
درمورد غذاها خوب تمام مراکز خرید طبقه آخرشون فود کورت دارن که انواع غذاها اونجا هست و به راحتی می تونین برای کوچولوتون غذا بگیرین سوپ و سیب زمینی و گوشتم که مناسب بچه هاست همه جا هستش. از آژانستون سوال کنین که اتاق اون هتل برای کودک 19 ماهه به چه صورت هست. یا اگه هتل رو به صورت جدا رزرو کردین توی سایتی که رزرو کردین شرایط مربوط به کودک زیر دو سال رو بخونین
ممنون آروشا جان هتل نيپون را انتخاب كردم. ميخواستم بدونم از اين هتل يا از ميدان تكسيم چطور ميشه به م ...
از تکسیم سوار مترو بشین ینی کاپی خط عوض کنید و سوار متروی m1 بشین ایستگاه باکیرکوی پیاده بشین البته من نمیدونم کجای باکیرکوی میخواین برین. مسیرش از تکسیم طولانیه. از میدون تکسیم اتوبوس هم داره که شماره اتوبوس رو از گوگل مپ میتونین چک کنید