2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست
سلام دوستای گل میشه منو راهنمایی کنید مراسم عروسی خواهرشوهر من استانبوله من نمیدونم اونجا ارایشگاه ک ...

دست عزیز 

من یه دوستی تو اینستا دارم به نام mania.hager ایشون استانبول زندگی میکنن بهشون پیام بدین تو اینستا و ازشون راهنمایی بگیرین بسیار عالی درمورد آرایشگاه راهنماییتون میکنن.

گروه ویا تاپیکی هست که کمک بشه برای انتخاب هتل در استانبول؟ اینجا کسی نمیاد

همینجا بپرسین تا جایی که بتونیم راهنماییتون میکنیم . شما میتونین از سایت های booking و tripadvisor برای انتخاب هتل کمک بگیرین و نظرات افرادی که به هتل ها رفتن رو بخونین و بر اساس معیاراتون هتلتون رو انتخاب کنین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود ب همه دوستای گل من خیلییی وقته که این تاپیکو دنبال می کنم و خیلی خیلی از تمام دوستانی که اطلاع ...

ضمنا الان هر صد دلار بین 440 تا 445 لیر چنج میشه . دیگه خودتون حساب کتاب کنین ببینین کدوم براتون بهتره . با توجه به گیر اومدن ارز

دست عزیز  من یه دوستی تو اینستا دارم به نام mania.hager ایشون استانبول زندگی میکنن بهشون پیام ...

خیلی ممنون گلم بهشون پیام دادم

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
همینجا بپرسین تا جایی که بتونیم راهنماییتون میکنیم . شما میتونین از سایت های booking و tripadvisor ب ...

ممنونم از شما.من قبلا استانبول رفتم الان بابچه میخام برم.بچه دوساله

هتل پوینت خوبه ؟هتل تمیز با صبحانه خوب میخام.هتل خوبی درنظر دارین بهم بگین.

و بله بعد این سایتها چک میکنم

قبلا هتل تیتانیک سیتی رفتم خوب بود الان میخام تغییر بدم .توی همون خیابون هم خوبه.

ممنونم/

در ضمن ماه رمضان قیمت تورها پایین میاد؟

من خودم خیلی تحقیق کردم،هتل لارس پارک توی تکسیم خیلی عالیه ،مخصوصا صبحونه متنوع ش و برخورد پرسنل . م ...

شما این هتل رو با هتل دیگه ای مقایسه وبررسی کردید؟ لارس پارک تایتانیک چطورن؟مثل هم هستن

ممنونم از شما.من قبلا استانبول رفتم الان بابچه میخام برم.بچه دوساله هتل پوینت خوبه ؟هتل تمیز با صبح ...

دوست عزیز

اگه همون اطراف میدون تکسیم و اطراف تایتانیک میخواین هتل های زیر در سطح همون تایتانیک هستن و هتل های خوبین:

metropolitan

midtown

the parma

cvk taksim

grand hyatt

cvk park bosphorus

divan

که سه تای آخر به نسبت بقیه لول بالاتر و همین طور قیمت بالاتری هم دارن

بله پوینت هتل خوبیه ولی تایتانیک بهتره. اگر دوست داشتین منطقه اتون رو عوض کنید من شیشلی رو پیشنهاد میدم اونجا رادیسون بلو و ماریوت عالی هستن

شما این هتل رو با هتل دیگه ای مقایسه وبررسی کردید؟ لارس پارک تایتانیک چطورن؟مثل هم هستن

تایتانیک گرید بالاتری داره به نسبت لارس پارک. و تموم هتل هایی که نام بردم از لارس پارک بهترن. البته من بر اساس هتل تایتانیک که شما رفتین براتون مقایسه کردم.

دوست عزیز اگه همون اطراف میدون تکسیم و اطراف تایتانیک میخواین هتل های زیر در سطح همون تایتانیک هستن ...

متروپلیتن هم رفتم.کوچه اش برای کالسکه خوب نیست.و یکبار هم رفتم.

در نظر دارم شیشیلی هم.که رادیسون بلو برم.ولی شیشیلی مثل استقلال شب زنده داری نداره؟

پس این هتل ها رو چک میکنم.

فکر کنم پوینت ومیدتون توی همون خیابون تیتانیک بودن.درسته؟

تایتانیک گرید بالاتری داره به نسبت لارس پارک. و تموم هتل هایی که نام بردم از لارس پارک بهترن. البته ...

اوکی .ممنونم از شما تیتانیک واقعا عتل خوبی بود و به بقیه هم پیشنهاد میکنم ولی خب میخام تنوع بدم تغییرش بدم

تایتانیک گرید بالاتری داره به نسبت لارس پارک. و تموم هتل هایی که نام بردم از لارس پارک بهترن. البته ...

در ضمن اطلع دارین شستن بچه توی مراکز خرید به چه صورت هست.آبو سینک مخصوص شستن هست؟و مادرا برای بچه چکار میکنن برای شستن.

چون جایگاه تعویض لباس وپوشک بچه رو توی دستشویی ها دیدم و فقط نمیدونم چطور میشورن

متروپلیتن هم رفتم.کوچه اش برای کالسکه خوب نیست.و یکبار هم رفتم. در نظر دارم شیشیلی هم.که رادیسون بل ...

خیر شیشلی مثل استقلال شب زنده داری نداره .

بله پوینت و میدتون خیلی به تایتانیک نزدیکن. هتل مرکور تقسیم هم هتل خوبیه ولی برای شما با بچه و کالسکه مسیرش یکم سخت میشه

در ضمن اطلع دارین شستن بچه توی مراکز خرید به چه صورت هست.آبو سینک مخصوص شستن هست؟و مادرا برای بچه چک ...

والا من اتاقای مخصوص مادر و بچه رو کنار سرویس های بهداشتی دیدم و تو تمام مراکز خرید هست. ولی تاحالا داخلشون نرفتم ببینم چجوریه.  

وای من عاشق استانبولم ۲سال پیش خاستم بیام قسمت نشدولی حتمن میام چون عاشق مردوماشوکشورشم 

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

سلام ممنونم از اطلاعات خوبتون

من از زمانیکه باردار شدم تا الان مسافرت هیچ جا نرفتم و الان بعد از 3 سال میخوام با پسر 19 ماهم برم مسافرت و استانبول رو انتخاب کردم ما 21 خرداد هتل تایتانیک سیتی رو انتخاب کردیم نمیدونم البته با بچه کار درستی کردم برای مسافرت یا نه خیلی استرس دارم یه سری سوال دارم که ممنون میشم کمکم کنید

اول اینکه تو ان تاریخ هوا استانبول چه جوره یعنی من چه لباسایی برای بچه بردارم اینم بگم متاسفانه من زیادی حساسم در مورد پسرم

2- از نظر غذا به نظرتون چی کار کنم غذاهای اونجا مناسبه برا بچه اینم بگم پسر من کلا خیلی خیلی بد غذاست

3-هتلم رو خیلی تحقیق کردم ولی به نظرتون خوبه؟

4- چه جاهیی برم که برای پسرمم هم جذابیت داشته باشه آیا پارک یا باغ وحش داره استانبول که برای این سن مناسب باشه کلا چه جاهایی مناسبه که به اونم خوش بگذره

5-برای تعویض کودک آیا پاساژ ها امکاناتشون خوب هست

6-چه وسایلی (غیر از چیزای روتین) برای پسرم ضروریه که همراهم باشه

2810