2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست

بچه ها بچه ها

همین الان یه آفر برام اومد 

برای آوانتگارد اسکوئر 

گرند ازتانیک

و کناک

کدومشون بهتره بگیرم؟ 

نمی خوام سر و صدا و شلوغی باشه. فقط زود بهم بگین زیاد جا نداره

مرسی گلا

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . وقتتون بخير. كسي نبود به سوال من جواب بده؟ ميخواستم بدونم استانبول امن هست يا هنوز هم بعضي وقتا شلوغ ميشه؟ در ضمن اگر كسي تجربه سفر با تركيش رو داره پروازاش چطوره؟ خوبه؟ آخه خيلي ها از پروازهاي ترك شاكي هستن. اگر كسي هتل تايتانيك سيتي تكسيم رفته ميخواستم بدونم چطور هست. ميدونم كه هتل خوبيه ولي وقتي كسي مستقيما رفته و تجربه كرده باشه بهتر ميتونه نظر بده.ممنون ميشم اگه نظرتونو بگيد

سلام ممنونم از اطلاعات خوبتون من از زمانیکه باردار شدم تا الان مسافرت هیچ جا نرفتم و الان بعد از 3 ...

دوست عزیز

هوای استانبول اون تایم گرمه برای اطلاعات بیشتر دو روز قبل سفر از سایت accuweather اب و هوا رو چک کنید.هتل تایتانیک تکسیم هتل خوبی هست .ببینید استانبول لگو لند و کید زانیا داره ولی من نمی دونم برای بچه های زیر دوسال مناسب هست یا خیر . تو سایتشون برین و اطلاعات لازم رو بگیرین

در ضمن ميخواستم بدونم كسي اطلاعي در مورد هتل تايتانيك سيتي  تكسيم داره. صفحات قبلي و صفحه اول ر ...

استانبول الان امنه و مشکلی نیست . ولی خوب نمیشه گفت که هفته بعد قراره چه اتفاقی بیوفته هیچ کس خبر نداره. من همین صفحه قبل گفتم که تایتانیک تکسیم از هتل های خوب استانبوله و از سیتی سنتر بهتره

سلام دوستان. ممنون بابت این همه اطلاعات مفید.  من میخوام بعد از تعطیلا برای فستیوا تابستانی بر ...

دوست عزیز

این دو هتل از نظر لوکیشن شبیه هم هستن و تقریبا به هم نزدیکن هر دو در ضلع شمال میدون تکسیم هستن. هر دو سیف باکس دارن . اتاقای لارس پارک شاید یکم از نیپون بزرگ تر باشه ولی گرید و میزان رضایتمندی از نیپون تو بوکینگ بالاتره. از نظر عایق صوتی بودن هم استانبول کلا شهر شلوغیه و خیلی نمیشه به این گزینه تو هتل ها اعتماد کرد.

دوستان یه آژانسی این لیست آفرو گذاشته که به نظرم خیلی قیمتاش خوبه. از بین اینا کسی میدونه کدومشون ب ...

The parma

Biz cevahir این هتل تو شیشلی هست از پارما سطحش پایینتره ولی به قیمتی که داده می ارزه

و point هم خیلی خوبه

Naz city هم هتل خوبیه ولی لوکیشن خوبی نداره

دوستان یه آژانسی این لیست آفرو گذاشته که به نظرم خیلی قیمتاش خوبه. از بین اینا کسی میدونه کدومشون ب ...

هیلتون بومونتی هم هتل بسیار خوبیه ولی از نظر لوکیشن تا ایستگاه مترو عثمان بی یکم فاصله داره باید تاکسی گرفت 

راستی من الی گشت زنگ زدم گفت شما چون بچه دارید حتما باید فمیلی روم بگیرید و هر هتلی فمیلی روم جا نمی ...

خیر همچین چیزی نیست خیلی از هتل ها اتاق های دو تخته رو به خانواده هایی که بچه دارن هم اختصاص میدن که یه تخت برای بچه میزارن گاهی هزینه میگیرن گاهی هم نه همه به اون هتل و شرایطش بستگی داره . اصولا یه هزینه ای میگیرن . اینکه الزاما شما مجبورین فامیلی روم بگیرین اصلا درست نیست

سلام دوستان  ممنون میشم راهنماییم کنید .میخواستم بدونم  شهربازیهای استانبول  به چه صو ...

استانبول یه شهر بازی بزرگ داره به اسم ویالند که یه مرکز خرید به همین نام هم کنارش داره

2810