2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000375 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبین ،من هنوز اکی نکردم هتلمو الان که تو بوکینگ نگاه کردم چند تا مورد به نظرم جالب اومد میشه نظرتون رو بدونم ،هتل گلدن وی،هتل ریکسوس پرا ،هتل مترو پارک تکسیم ،the prama hote&spaو لارس پارک .....لطفا هم در مورد کیفیت این هتل ها و هم در مورد خوش مسیر بودنشون بهم اطلاع بدین ..ممنونم تا فردا باید انتخاب کنم 

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢

سحر جون سلام . ایشالله به سلامتی برید . ما هم هفته بعد ششم بلیط داریم  . هوا چطوره اونجا ؟؟؟ بیا تعریف کن از تجربیات خرید و هتل تون ؟؟؟

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57

منم امشب میرم استانبول به امید خدا ولی هنوز برنامه ریزی نکردم کی کجا برم یکی برام برنامه ریزی کنه  

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍

من هتل تایتانیک بیزینس بایرام پاشا میرم با پرواز قشم ایر

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
سلام دوستان خوبین ،من هنوز اکی نکردم هتلمو الان که تو بوکینگ نگاه کردم چند تا مورد به نظرم جالب اومد ...

من پارما رفتم واقعاً خوبه. هم موقعيتش عالي هست هم نظافت و ... . البته اون موقع که من رفتم 4 ستاره بود الان فکر کنم 5 شده. دو دقيقه تا ميدون تقسيم هست.

راستی شما تورتون گشت رایگان یک روزه با نهار داشت ؟ رفتید ؟ خوب بود ؟ مال ما نداره چون پرواز ترک کیش ...

من با تور نرفتم استانبول. گشت شهری تور یکی از بیخود ترین چیزهاست. اصلا ارزش نداره .خودتون به راحتی همه جا می تونین برین

سلام دوستان خوبین ،من هنوز اکی نکردم هتلمو الان که تو بوکینگ نگاه کردم چند تا مورد به نظرم جالب اومد ...

دوست عزیز قطعا مقایسه کردن ریکسوس پرا با اونای دیگه کاملا اشتباست. اگه هزینه براتون اهمیت نداره بین اینا انتخاب اول و آخر ریکسوس هست

2810