2777
2789
عنوان

ریدم تو هواپیما

345 بازدید | 21 پست

دیشب من از نه شب تو فرودگاه بودم هواپیما تاخیر داشت اخرشم شیش صبح رسیدیم خونه ولی رفتنی با قطار رفته بودیم عشق کردیم قشتگ تخت تاصبح خوابیدیم این مملکت بی صاحاب که همه چیش داغونه اتوبوسو هواپیما فرقی نداره وقتی یه هواپیما تاخیر داره یکی دیگه بذارین جاش ملت اگه فلان ساعت بلیط گرفتن ینی برااساس اون برنامه ریختن دیگه گوه بخورم با هواپیما برم جایی😏😏 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پارسال رفتم مشهد پروازمون ۷ غروب بود ولی از تاخیر زیاد ۳صبح رسیدیم تا ۴صبح رسیدیم خونه

کلا همه گیج و منگ بودن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
انقد دوس دارم سوار هواپیما شم

سوار شو تا گرون نشده

پرواز های داخلی زیااااد گرون نیست هم قیمت با اتوبوس های وی آی پیه تقریبا. به نظرم اگه نداری این پولم یه بار جمع کن سوار شی بعدا مطمئنم عیرممکن تر میشه سوار شدنش حسرت به دلت میمونه

از مسافرت متنفرم

جدیدا منم اینجور شدم 

همیشه این موقع میرفتم مشهد .کیش

ولی حالم بهم میخوره از سفر

فقط دلم خونه میخاد

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

ماهم پارسال با قطار حومه ای(اتوبوسی هست نه کوپه ای) رفتیم شهرستان..

وای خدا لعنتم کنه دیگه سوار این آشغال بشم. تازه سازه محیط داخلش خوبه ولی دو تا شهر رو با سرعت خیییییلی کند درحد دویدن حرکت میکنه. من نمیدونم واقعا علتش چیه یک ساله درستشم نمیکنن مرض دارن انگار. هیچی تو این مملکت با آرامش نصیب مردم نمیشه همیشه به طریقی زهرمااار میکنن

💚🤍❤️
2810