2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000375 بازدید | 25337 پست
آره بوکینگ قابل اطمینان به نمره ای که بهش دادن توجه کنین و به مسیرها اگه خیلی دور باشه اذیت میشید تو ...

ممنون مائده جان. خودمم نمیدونم کیفیتا چطوره چون اولین باره دارم میرم و بلوزو تاپ مدلدار کار شده جنسای مجلسی مث ساتن و حریرو گیپور این سبکا  میخام نهایتا هر دونه ش 100 تا 200 در بیاد. نمیدونم اون چیزی که میخام کجا پیدا میکنم. 

اینجا گفتن. جواهر-ونیزیا و اکمرکز واسه کارای بهتره . اما اگه برم لاله لی و ببینم اون دوخت و طرحایی که مدنطرمه رو ببینم با قیمت کمتر میگیرم. من اصن دنبال جنسای تریکویی نیستم. مجلس طوری میخام باشن.

یه سوال دیگم دارم کدوم داروخونه تو کدوم منطقه پرو پیمونه چون ضدافتاب-دور چشم - فوم شستشو و یه عالمه چیز دیگه از داروخونه میخام که یه جا میخام برم که اینارو داشته باشه و چون پوستم حساسه برند وانی کرم امریکایی میخام.(vanicream) اگه جایی دوستان میشناسن بگن. خاهرم برام از دبی از داروخونه لایف میاورد ولی ترکیه نمیدونم چطوریه.

ممنون مائده جان. خودمم نمیدونم کیفیتا چطوره چون اولین باره دارم میرم و بلوزو تاپ مدلدار کار شده خاص جنسای مجلسی مث ساتن و حریرو گیپور این سبکا  میخام نهایتا هر دونه ش 100 تا 200 در بیاد. نمیدونم اون چیزی که میخام کجا پیدا میکنم. تو روسیه خیلی خوب با قیمت پایین بلوزهای حریر و ساتن پیدا کردم با دوخت خیلی تمیز که خیلی ادمو خوش اندام نشون میده قیمت خیلی ارزون تو مرکز شهر نووسیبیرسک. مثلن 4000 تومن ایران یا 10هزار. 

اینجا گفتن. جواهر-ونیزیا و اکمرکز واسه کارای بهتره . اما اگه برم لاله لی و ببینم اون دوخت و طرحایی که مدنطرمه رو ببینم با قیمت کمتر میگیرم. من اصن دنبال جنسای تریکویی نیستم. مجلس طوری میخام باشن.

یه سوال دیگم دارم کدوم داروخونه تو کدوم منطقه پرو پیمونه چون ضدافتاب-دور چشم - فوم شستشو و یه عالمه چیز دیگه از داروخونه میخام که یه جا میخام برم که اینارو داشته باشه و چون پوستم حساسه برند وانی کرم امریکایی میخام.(vanicream) اگه جایی دوستان میشناسن بگن. خاهرم برام از دبی از داروخونه لایف میاورد ولی ترکیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس الانم اخر مهره خريداي اون موقعت كه مهر رفته بودي شامل چه چيزهايي شد،😍 قيمتا چطور بود؟! ممنون ك ...

همه چی تونستم بخرم

کیف کفش بارونی لباس گرم 

عالی بود

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
ممنون مائده جان. خودمم نمیدونم کیفیتا چطوره چون اولین باره دارم میرم و بلوزو تاپ مدلدار کار شده خاص ...

توی طبقه پایین جواهر یه چیزی شبیه داروخانه هست که خیلی تکمیله همه چی داره از پله برقی انتهای مرکز خرید میری پائین سمت راسته

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام.دوستان من اولین بارمه میخوام سفر کنم استانبول و تنها میخوام برم حدود 2 هفته دیگه.دلار ببرم یا ل ...

قطعا دلار

کدوم آوانتگارد؟ دوتا تو تکسیم هست و یکی تو لونت. توی تکسیم اونی که کنار پارک هست بهتره taksim square  . کلا آوانتگارد بهتر از دورا هست هتل دورا لوکیشن خوبی نداره به نسبت آوانتگارد

سلام بچه ها . خوبین . من بلیط گرفتم واسه6آبان تا 11 آبان  هتل کارتوون . دور میدون تکسیم . کسی رفته این هتل . راضی بودید ؟ پرواز 6/5 صبح . میگن هتل باید یکی دو ساعت معطل بشیم تا بهمون اتاق بده . پرواز ترک کیش . به نظرتون چطوره این پرواز ؟ تورو خدا بهم بگید . در مورد هتل و پرواز ؟؟؟؟ راهنماییم کنید .

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام بچه ها . خوبین . من بلیط گرفتم واسه6آبان تا 11 آبان  هتل کارتوون . دور میدون تکسیم . کسی ر ...

پروازتون خیلی خوبه . تایم تحویل اتاق اصولا ساعت دو هست ولی خیلی از هتل ها زودترم اتاق رو تحویل میدن بستگی به هتل داره.

سلام بچه ها کسی راجب elite world prestige hotel اطلاعاتی داره؟ممنون میشم 

هتل خوبیه ضلع شمال میدون تقسیم هست و دارای لوکیشن خیلی خوب و نزدیک مترو ولی می تونین انتخاب های بهتری داشته باشین

2810