2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000370 بازدید | 25337 پست

سلام به همه

من دیشب برگشتم و کل هفته قبل رو استانبول بودم ، البته برای بار اولم هم بود

هوا بسیار خوب بود آفتابی و خنک

حتما قبل رفتن هوا رو چک کنید ازAccuWeather  برا سفر ما هوا رو کاملا درست پیش بینی کرده بود

هتل ما ناز سیتی بود و با تور هم نرفتیم از بوکینگ هتل رو اتخاب کردیم و با الی گشت گرفتیم

هتل فوق العاده تمیزی بود و کارکنان مودبی داشت با یه صبحانه خیلی عالی

اگه با تور سفر میکنین گشت شهری رو نرید چون تو هتل میگفتن یه روزمون تلف شد جاهایی میبرن که ازشون پورسانت میگیرن

خودتون به راحتی همه جارو با مترو و تراموا بچرخین

ما مشکل زبان نداشتم ، اگه هم زبان بلد نبودین با ایما اشاره هم بپرسین راهنمایی میکنن ملت مهربون و خونگرمین

اگه همه چی پسند  نیستین و به قصد خرید زیاد نرفتین همون استقلال و جواهیر و عثمان بی رو بچرخید ، بازارهای دیگه اش کلی باید بگردین تا یه جنس خوب و دلخواه پیدا کنید

همه شعب از یک برند در سرتاسر استانبول  یه درصد مشخصی آف خوردن پس منطقی نیست کلی در رفت و آمد وقت گذروند

اگه اهل موزه دیدن و آثار تاریخی نیستید ایاصوفیه و دلما باغچه نرید چون بلیطاش گرونه و نمی‌ارزه در حد یک ساعت بچرخین و کلی تو صف بایستید

به ما خیلی خوش گذشت ، امیدوارم به شما هم خوش بگذره.

سلام به همه من دیشب برگشتم و کل هفته قبل رو استانبول بودم ، البته برای بار اولم هم بود هوا بسیار خ ...

سلان عزیزم. من انشاله پس فردا شب عازمم. میشه لطف کنی قیمت بلیط دالما باغچه و کاخ توپکاپی. برج گالاتا و ایاصوفیا و آکواریوم فلوریا. و تنگه بسفر 

هر کدوم رفتی بهم بگی ممنون میشم . می خوعم هزینه ها رو براورد کنم

بعد جایی که بشه سوغاتی خرید که گرون نشه . کجا برم

کاله سنتر و الویوم کدوم بهتره

فروم و مارماررا فروم؟

ما با تور هستیم. هتل رامادا نفری دو و نیم از شیراز

واسه بچه م فقط بلیطش یک و چارصد،و هشتاد

خوب شده ؟

اگه تجربه خاصی هم داری ممنون میشم بگی

استرس گرفتم نزدیک سفر شده😞😞

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه من دیشب برگشتم و کل هفته قبل رو استانبول بودم ، البته برای بار اولم هم بود هوا بسیار خ ...

سلام خداروشكر كه همچي خوب بود عزيزم ميخواستم بپرسم قيمت تور با كاري كه شما كرديد چقدر تفاوت  قيمت داشت نفري چقدر شد يعني ترانسفر نداشتين????عين همون خدمات رو به شما دادن؟

بچه ها سلام مجدو . تور کشتی ایرانی خوب بود ..نفری ۴۰ دلار دادیم با شام کلا شام بود ولی من نرقصیدم .دی جی هم خوب بود .شب هم منظره بوسفر و روی دریا بودن خیلی حال داد 

تور جزیره هم یک روز کامل رفتم ۴۰ دلار .ولی با ایرانیها نرفتم با خارجیها بیشتر خوش گذشت . بی آزارترن ! خیلب خوب بود .

کلی از منگو تقسیم خرید کردم .. خیلی خوشگله جنسهاش یه سر بزنید 

جاهای تاریخی فقط مسجد سلطان احمد عکس گرفتم ..حس جاهای دیگه نبود و واقعا ما انقدد آثار باستانی خوب داربم که مال اینها پیشش هییییچه و اصلا چشممو نگرفت . 

برای خرید خوب و با کلاس عثمان بی و برای خرید معمولی و سوغاتی تقسیم و اولیویوم کافیه ! 

سیمکارت لازمتون نمیشه نخرید . 

جنسها بیستر کیفیت پایین و قیمت بالا دارن . ولی من دیگه با همون گروونی کلب خرید کردم 

حتماااا و حتماااا کت یا ژاکتی چیزی بردارید شبها سرد شده . منکه بدون کلاه بیرون نرفتم هنوز. 

سلام بسلامتی

منوخانواده هم قصد سفر داریم به استانبول. این سایت بوکینگ قابل اطمینانه اون مسافرخونهها یا آپارتمانهایی که میشد رایگان بوک کرد؟ 

من چار پنجتا رزرو کردم تو نقلط مختلف ولی اصلن نمیدونم کجا یاید برم. چون دفه اولمه.

دوستان عزیز اطلاعات بدید. 

منم مامانم داره این هفته میره استانبول واسم سیسمونی بیاره  کدوم پاساژ بره بهتره؟ شما از کجا خری ...

پايين ترين طبقه استانبول فروم چند تا سيسموني فروشي بزرگ هستند. شعب ال سي وايکيکي هم لباس نوزادي زياد دارن.

مرسی عزیزم شمام از اونجا خرید کردین؟ قیمتا چطوریه نسبت به اینجا

من دو سال پيش براي يکي از اقوام از اونجا خريد کردم. براي خودم شهريور رفتم وان. راستش قيمت لباسهاشون از اينجا کمتر هست و مثلاً برند ال سي که توي ايران هم هست اونجا نصف يا حتي کمتر در مياد. اما چيزهايي مثل تشک بازي يا ني‌ني لاي لاي خيلي با اينجا فرقي نداره يا برندي مثل مادرکر اگر آف نخورده باشه هم قيمت اينجا درمياد. کلاً جنسهاي خودشون ارزون تر هستند و برندها گرونتر. راستي توي پاساژ جواهير يک فروشگاه مادرکر هست که براي خريد شوينده و لوازم بهداشتي خوب هست. درسته که گرونتر هست ولي خب مطمئني که اصل هست.

سلان عزیزم. من انشاله پس فردا شب عازمم. میشه لطف کنی قیمت بلیط دالما باغچه و کاخ توپکاپی. برج گالاتا ...

بهتون خوش بگذره عزیزم

دلما باغچه 60

ایاصوفیه 40

بنظرم اگه صرفا برا خرید خودتون میرید جواهیر و فروم و استقلال خوبن 

سلام بسلامتی منوخانواده هم قصد سفر داریم به استانبول. این سایت بوکینگ قابل اطمینانه اون مسافرخونهها ...

آره بوکینگ قابل اطمینان به نمره ای که بهش دادن توجه کنین و به مسیرها اگه خیلی دور باشه اذیت میشید تو رفت و آمد

اگه قطعی نکردین یه روز باید وقت بذارین که برید انتخاب هاتون رو ببینید.

سلام خداروشكر كه همچي خوب بود عزيزم ميخواستم بپرسم قيمت تور با كاري كه شما كرديد چقدر تفاوت  قي ...

عزیزم ما پرواز ماهان گرفتیم و هتلمون هم خیلی خیلی خوب بود و تمیز

6 روز و 5 شب موندیم

جمع بلیط و هتلمون شد نفری شد 1650

تو هتل یه خانومی به من گفت برا 3 روز تور ازشون 2300 گرفته ، هتل ما بودن و پروازشون ترکیش

البته اینم بگم ما چون از قبل برنامهشو داشتیم 20 روز قبل رفتن پرواز گرفتیم و هتل رو 5 روز قبلش

برا هتل که فرق نمکنه همون خدماته صبحانه و شاتلش ولی ما خودمون گشتیم

عزیزم ما پرواز ماهان گرفتیم و هتلمون هم خیلی خیلی خوب بود و تمیز 6 روز و 5 شب موندیم جمع بلیط و هت ...

ممنون عزيزم كه جواب داديد چقدر تفاوت قيمت داشته افرين خيلي خوبه ،نزديك تكسيم بود هتلتون ؟ 

2810