2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000365 بازدید | 25337 پست

نه بچه ها پالتو بر ندارید فقط یه ژاکت یا سوییشرت کافیه . غذا هم نسبت به دفعات قبل گرونتره . هر وعده حداقل دونفر ۵۰ ۶۰ لیر میشه . 

امشب میرم کشتی ایرانی اگه خور بود خبرشو میدم بهتون . 

ولی واقعا جنس خوب خیلی کمه اینجا الان و اصلا لباس تابستونیها و شومیزها حراج نیستن . خیلی عجیبه . من اصلا تابستونی نتونستم بخرم .. شومیرهای خور ۱۰۰ لیر !! خوب ایران که بهتره ..از اینجا حمالی کنم ببرم ایران . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بچه ها پالتو بر ندارید فقط یه ژاکت یا سوییشرت کافیه . غذا هم نسبت به دفعات قبل گرونتره . هر وعده ...

مرسيييي😘😘😘😘 

واي نگوووو من به اميد خريد مياممم😭😭😭

فروم استانبول رفتي؟؟

اره خبر كشتي بده بهمون

پس چرا يكي از اشناهاي ما رفت گفت اونجاااا همشششش اف بوده ؟؟ تازه برگشته😭

دوستان ما سه شنبه صبح زود اونجایبم اگه خدا بخواد. صبح برم الویوم؟ یا بعد از ناهار؟ یه نصف روز الویوم بسته دیگع؟

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
دوستان ما سه شنبه صبح زود اونجایبم اگه خدا بخواد. صبح برم الویوم؟ یا بعد از ناهار؟ یه نصف روز الویوم ...

اتفاقا الویوم روز بزار ظهر به بعد برو. صبح وحشتناک شلوغه همه ایرانیا ریختن رو جنسا! 

خدایا به امید تو 
دوستان اگر کسی میخواد توی گروه اجاره سوییت در استانبول عضوش کنم بهم بگه

سلام راهیل خانوم خوب هستید. منوخواهرم قصدسفر داریم به استانبول و فقط میخایم خرید مناسبی داشته باشیم بیشترم لباس و کفش واگه ممکنه امدر مورد اجاره و قیمتاش و جاهای ارزونتر خرید و داروخونه های اونجا واسم بگ

من شانس ندارم دوشنبه شب انشاله عازمیم. یک سرمایی خوردم بیا و ببین. همشم می ترسم پسر کوچولومم مریض شه. دعا کنید این سفره زهرمارم نشه😭😭😭

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
سلام دوستان براي روز دوشنبه ١٧ مهر دارم ميرم و به قصد خريد سيسموني و ميخوام كالاسكه ام رو از اونجا ب ...

منم مامانم داره این هفته میره استانبول واسم سیسمونی بیاره  کدوم پاساژ بره بهتره؟ شما از کجا خرید کردی ممنون میشم ادرسشو بگی

عزیزم خودت بارداری ؟منکه ترسیدم نرفتم باهاش واسه اینکه نکنه نی نیم چیزیش بشه  

2810