2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. سحر جون در مورد حمام های ترکی و ماساژ اطلاعاتی دارید؟ خانم ها و آقایون جدا هستن؟ ارزش داره برم ؟واگر توصیه میکنید برم کدوم حمام بهتر و تمیز تره که ارزون هم باشه.ماساژ برام مهمه

مهم نیست چقدر طول بکشد.عشق واقعی همیشه ارزش انتظار را دارد.

دوستان عزیز،خواهش میکنم به من هم کمک کنین...از کجا میتونم خرید عمده لباس زنونه با قیمت مناسب داشته باشم؟؟؟من فقط آکسارای و یک خیابون مرتر رفتم و عثمان بی...اما اینجاها به دلار میفروختن و بالا درمیومد...لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه

سحر خانوم از چه نظر کاله و اولویوم و دوست نداشتین؟نوع و جنس لباسا؟قیمتش؟یا قدیمی بودنش؟آخه چند تا از دوستام رفتن می گن کتونی و لباس مارک بخوای که آف خورده و نیوکالکشن نباشه با قیمتای عالی تو این اوت لت ها پیدا میشه.پس به نظرت کاله و اولویوم از برنامه ام حذف کنم؟

سلام. سحر جون در مورد حمام های ترکی و ماساژ اطلاعاتی دارید؟ خانم ها و آقایون جدا هستن؟ ارزش داره برم ...

سلام عزیزم هتل های 5 ستاره داره اگر هم تو هتل 5 ستاره اقامت نداری چند تا هتل 5 ستاره خوب هست که این خدماتی خواستی را داره و خانم و آقایان سالن هاشون تو هتل ما جدا بود هتل مرکور بومونتی خوب بود خدماتش

هتل hotel bosphorus istanbul خیلی خوبه همه این خدمات هم داره 

لینک زیر هم حمام های معروف استانبول با آدرس و ساعت کار را داره میتونی استفاده کنی

http://www.karnaval.ir/best-turkish-bath-istanbul-ottoman/

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام سحر جان  هتل ماریوت تو شیشلی چطوره؟   هتل بیز جواهر هم تخفیف خوبی زده کدوم بهتره؟&n ...

امتیاز هتل مریوت خیلی بهتره منطقه هتل مریوت خیلی خوبه تو شیشلی هست من رفتم خیلی از نظر امنیت خوبه نزدیک مترو هست حدودا 10 دقیقه پیاده روی داره 

هتل بیز جواهر با مترو حدود 4 دقیقه حدودا فاصله داره 

ولی هتل مریوت بهتره

سحر خانوم از چه نظر کاله و اولویوم و دوست نداشتین؟نوع و جنس لباسا؟قیمتش؟یا قدیمی بودنش؟آخه چند تا از ...

شاید برای سوغاتی خوب باشه 

من وقت نمیزارم نظرات فرق میکنه توی خود برندها هم آف زده زیاده مخصوصا واسه فصل های قبل هست 

به نظر من شما که دوستانتان رفتن راضی بودن شما هم برین 

اگر تعداد روزهایی که هستین جوابگوی همه گردش و خرید هاتون میشه 

بازم الویوم یه کم بهتره 

البته اینا واقعا نظر شخصیه من هست یه موقع دال بر بی احترامی به کسی نشه

من خودم به احتمال زیاد هفته دوم مهرماه اونجا باشم چون هم تعطیلی هست هم میخوام خرید پائیزه انجام بدم 

ولی اگر پیش بیاد دوست دارم این ماه برم مهر ماه هم برم 

کاشکی میشد

شاید برای سوغاتی خوب باشه  من وقت نمیزارم نظرات فرق میکنه توی خود برندها هم آف زده زیاده مخصوص ...

ممنونم عزیزم 😘 😘 

بهمون هتل تایتانیک پورت باکرکوی رو پیشنهاد دادن، فعلا دنبال رزرو جاش هستیم آخه تعدادمون زیادشد، سه خانواده با بچه 11 نفر😁 فعلا منتظریم ببینیم جا میده یا نه 

بو کینگ جا میداد ولی متاسفانه ما نمیتونستیم رزرو کنیم 😞

انشاالله هتل و پرواز اوکی بشه برای برنامه یک هفته ای دوباره مزاحمت میشم عزیزم 

سحر جان اگه ممكنه جواب اين سوال منو بديد هتل سمينال از نظر تميزي و خدمات چطوره خيليا ميگن هتل خوبيه ولي تو نظرات كاربرا خوندم زياد موافق نبودن اگه ميشه لطفن تجربه و اطلاعات خودتونو بگيد و اينكه در حال حاضر اوضاع كرايها چطوره چون من نميتونم از مترو استفاده كنم بايد فقط با تاكسي برم

ممنونم عزیزم 😘 😘  بهمون هتل تایتانیک پورت باکرکوی رو پیشنهاد دادن، فعلا دنبال رزرو جاش هستیم ...

برو تو سایت اصلی هتل آدرس ایمیل داره خودت ایمیل بزن که چه تاریخی میخوای بری و چند نفری و بگو کارت اعتباری نداری و مایل هستی تو هتلشون اقامت داشته باشی برات رزرو میکننن البته میگن شما بلیط هاتون را بگیرین و کپی بلیط را بفرستین در این صورت ما مطمئن هستیم که شما میایین استانبول به همین دلیل رزرو را انجام میدن و فقط دقت کن با صبحانه بگیری که اونجا نخوای هزینه جدا واسه صبحانه بدی 

2810