2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000365 بازدید | 25337 پست

سلام به دوستان من اوايل شهريور قصد سفر به استانبول رو دارم دوتا پسر دارم يكي سه ساله دومي ٧ ماهه ميخواستم بدونم خانومايي كه با شرايط من رفتن براي غذاي بچه كوچيكم راهنمايي كنيد واقعن نميدونم اونجا برم چطوري غذاشو بهش بدم 

سلام دوستان مرسی بخاطر تاپیک خوب ، کلی اطلاعات گرفتم. یه راهنمایی میخواستم  من و همسرم اواسط ...

سلام عزیزم من خیلی برام استخر مهم بود ولی اونجا انقدر ایرانی هست و دور از جون آدم هایی میبینی که ترجیح میدی اصلا از استخر هتل استفاده نکنی مگر اینکه هتل  5 ستاره خیلی خوب و خیلی دور از تکسیم و استقلال بری البته این نظر شخصی من هست

ولی این هتل های که اسم میبرم تو تکسیم و استقلال هستن تقریبا جزو پرفروش ها هستن 

گرند اوزتانیک و ریچموند و آوانتگارد و کناک 

من خودم گرند اوزتانیک میدان تکسیم و ریچموند خیابان استقلال را خیلی دوست دارم چون رفتم و راضی بودم

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من با همسر و پسر6 ساله و یکسال و نیمه ام تصمیم داریم شهریور بیایم استانبول  دوست د ...

فستیوال خرید تا تیر ماه بود 

شهریور آف هست البته بعضی برندها ولی در کل آف نباشه فستیوال هم نباشه قیمت و جنس های اونجا با اینجا اصلا قابل قیاس نیست خیالت راحت در بدترین شرایط بهترین خرید را انجام میدی 

برای شماکه بچه داری مطمئنا بهترین گزینه هتل هست 

منطقه سلطان احمد خوبه ولی اگر از نظر امنیت میخوای جای خیلی خوب و راحت و امن بگیری به نظرم من تو شیشلی بگیر مخصوصا 5 ستاره رامادا پلازا و لاساگرادا 

تورهای وقتی یه روز تعطیلی هم توی تور باشه قیمتهاش یک کم گرون میشه ولی اگر شنبه به چهارشنبه بری قیمت ها تقریبا بهتره یه کم فرق داره

سلام به دوستان من اوايل شهريور قصد سفر به استانبول رو دارم دوتا پسر دارم يكي سه ساله دومي ٧ ماهه ميخ ...

من بچه ندارم که راهنماییت کنم ولی تا اونجایی که دیدم صبحانه ها همه چی هست بیرون هم که میری همه غذاها هست حالا خودت عادت غذایی و حساسیت بچه ها رو نسبت به غذا میدونی 

برای بچه دومت که خیلی کوچیک تره یه چیزایی که سخت نیست با خودت ببر اونجا هر چی همه بخوای تو مارکت های بزرگ هست 

شیر ماست پنیر کره شیر خشک سرلاک و ....

من هتل اوانتگارد بودم تقريباً يك ماه پيش و اصلاً توصيه نميكنم 

توي خيابوني هست كه روبروش ي ديسكو داره و تا صبح نميتوني بخوابي استخرش خيلي خيلي كوچيكه و خفه و افتضاح 

صبحانه خوبي نداره من قبلاً هتل لارس پارك بودم و حتي گلدن ايج كه هر دو از اين هتل بهتر بودن لااقل توي كوچه بودن و بيرون هتل ميز صندلي داشت كه ميتونستي ي كم عصر بياي بشيني 

من هم احتمالن اگه دوباره جنگ نشه ١٦ مهر ميرم تا بيستم هتل the public كه متاسفانه تو اين تاپيك كسي نرفته كه ازش بپرسم ولي چون هميشه ابان و اذر رفتم نميدونم تو مهرماه چه جوريه براي خريد كه تو پاييز بنظرم اذر خوب بود

2810