2777
2789
عنوان

واقعیت های تلخ زندگیتون که سال ها ازش بی‌خبر بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 26 پست
پ این قانون جذب فلسفه ش چیه که همش میگن اگه بخوای اصرار کنی تمرکز کنی اصرار کنی حتما اتفاق میوفته وا ...

اون یجور تکرار و تمرین و خودسازیه

این دعا و درخواست مستقیم از خداست

نحوه و روش این دوتا فرق داره

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
اون یجور تکرار و تمرین و خودسازیهاین دعا و درخواست مستقیم از خداستنحوه و روش این دوتا فرق داره

در کل من فهمیدم که بسپری به خدا

خودش میدونه چچوری همه چیزو برای تو بچینه

شاید طول بکشه،ولی زمان بندی خدا حرف نداره

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم به زودی این مرحله ی سخت رو پشت سر بذاریبا آرزوی بهترین ها واست عزیزم

ممنونم عزیزم امیدوارم پیش روی شما هم اتفاقات خوب قرار بگیره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

اینکه دورت شلوغ نکنی با آدم‌های متفاوت

خلوت و انزوا خودت بهترینه 

کاری ک من میکنم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اینکه نباید رو دعا پافشاری کرد

دقیقا هیچ چیزیو به زور ازخدا نخایین!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

رو پای خودت بایست انتظار بیجا نداشته باش از کسی

همه چی به اون گل و بلبلی و رویایی که تو ذهنت نیس مردم گاهی خیلی چندش میشن

از روی حرفای خاله زنک و طعنه ها با یه پرش و یه به جهنم رد شو بی خیال

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

اینکه زندگی عین بااااد میگذره و تموم میشه تا بچه بودم فک میکردم هزارسال طول میکشه تابزرگ شم ازدواج کنمو بچه دارشم الان به خودم اومدم دیدم من دوتابچه دارم پدرمادرم دارن پیرمیشن و زندگی مثل یه چشم بهم زدن میگذره و تموم میشیم و هیچ وهیچ وهیچ

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
اینکه زندگی عین بااااد میگذره و تموم میشه تا بچه بودم فک میکردم هزارسال طول میکشه تابزرگ شم ازدواج ک ...

😔😔😔

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
من دقیقا ت این شرایطم...هی میترسم از خدا...میگم ولش کن نمیخام..

از تمام وجودت بسپارش ب خودش

مثل وقتی که تو اتوبوس نشستی و به راننده اعتماد کامل داری

آروم تکیه میدی تا برسی

یعنی خدا به اندازه اون راننده قابل اعتماد نیست؟