2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست
سحر جان اگه ممكنه جواب اين سوال منو بديد هتل سمينال از نظر تميزي و خدمات چطوره خيليا ميگن هتل خوبيه ...

من چک کردم هم نزدیکه هم تمیز و خوبه من اقامت نداشتم ولی تو بوکینگ نظراتی خوبی داشت 

تاکسی با تاکسی متر حرکت میکنه اگر آدم خوبی باشه خیلی دور نزنه و نپیچونه خیلی هم گرون نمیشه ولی به خاطر ترافیک کلا با تاکسی رفتن یه کم زمان بیشتری ازت میگیره ما روزهای که مجبور بودیم با تاکسی بریم به خاطر همسفرامون صبح زود صبحانه میخورردیم زودتر حرکت میکردیم پیش اومده بود قبل از بازر شدن مرکز خرید رسیده بودیم یه کم اونجا پیاده روی میکردیم تا باز میشد

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

دوستان برای سفر استانبول راهنمایی میخواستم. دو سال پیش تو همین تاپیک آقای مهرگان کمکمون میکردن برای رزرو هتل. الان با بچه نوزاد راستش وقت ندارم صفحه ها رو برگردم ببینم چه خبر شده؟ ایشون هنوز هم هستن و به دوستان کمک میکنن یا نه؟ 

برای 16-24 شهریور یه هتل آپارتمان نزدیک میدون تقسیم با امکانات آشپزخونه کامل (برای آشپزی) میخواستیم. جایی رو پیشنهاد میدید؟ ما خودمون condo hotel kentish studio رو پسندیدیم که نمیدونم برای دو تا اتاق سه نفره و یه دو نفره جا داره یا نه؟ و اینکه چجوری باید رزرو بشه برای ماهایی که مستر کارت نداریم؟ 

ممنون میشم جواب بدین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید برای سوغاتی خوب باشه  من وقت نمیزارم نظرات فرق میکنه توی خود برندها هم آف زده زیاده مخصوص ...

شما لطف دارید.همینکه جواب میدین و راهنمایی می کنید یه دنیا ممنون.منم ایشاالله 16 مهر به بعد می رم.البته نمی دونم لباس تابستونه گیرم میاد یا نه.کلی تیشرت می خوام که اگه نباشه حالم بدجور می گیره

شما لطف دارید.همینکه جواب میدین و راهنمایی می کنید یه دنیا ممنون.منم ایشاالله 16 مهر به بعد می رم.ال ...

خواهش میکنم 

استانبول هر موقع بری تی شرت هست تو همه برند ها 

نگران نباشید

دوستان برای سفر استانبول راهنمایی میخواستم. دو سال پیش تو همین تاپیک آقای مهرگان کمکمون میکردن برای ...

عزیزم نیاز نیست حتما کارت اعتباری داشته باشی به هتل ایمیل بزن 

اینم ایمیلش kentishstudio@gmail.com

بگو هتل شمارو انتخاب کردم از امتیاز و موقعیت و بگو کارت اعتباری نداری احتمال زیاد بگه شما بلیط هواپیما را که گرفتی برای ما ایمیل کن ما در اون صورت مطمئن میشیم که شما حتمی سفر میکنید و براتون رزرو میکنن

سحرجان براي اواسط مهر كي بايد اقدام كنيم از الي گشت؟

الی گشت هر چه زودتر بگیری بهتره من قبلا خیلی صبر میکردم نزدیک سفر میگرفتم بعد دیدم که پروازها زود پر میشه و گرون هم میشه زودتر بگیری خیلی بهتره الان رو سایتش بری برای مهر ماه باز هست میتونی کل خرید تور را اینترنتی انجام بدی 

من عید برای خودم دو شب قبل از رفتن تور گرفتم از الی گشت چون خیلی دیر اقدام کرده بود نتونستن ترانسفر را هماهنگ کنند خوبیه الی گشت اینه که کل مدارک شما شامل بلیط و وچر هتل از خود ترکیه صادر و برای شما ارسال میشه من هم خود هفته بعد میگیرم واسه تعطیلات محرم اونجا هستم احتمال خیلی زیاد

ممنون سحر جان. خیلی لطف کردی.  ایمیلها رو از کجا پیدا میکنید؟ من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم!! ...

عزیزم تو گوگل اسم هتل را بزن سایت اصلی هتل را میاره از تو سایت قسمت contact  us آدرس ایمیل آدرس هتل و تلفن هتل هست اگر هتل خاصی را میخوای بگو برات پیدا کنم عزیزم 

سلام 

من از صفحه پانصد تا اینجا خوندم مختصری از آنچه رو به تجربه دست اوردم رو با یک سری اطلاعات مورد نیاز اینجا می نویسم که کسی مثله من نخواد اذیت بشه.

اول پروازهایی که میرن استانبول:ماهان معراج ترکیش  ایر آذربایجان  و دو تا پرواز دیگست

تجربه شخصی من میگه ترکیش ایر و ماهان منظم تره و فاصله صندلی ها مناسبه.من ساکن اروپا هستم و سال هاست دور از ایرانم پس در نتیجه اول یک توضیحی بدم اروپایی ها در سفر بیش از اینکه به سر و وضع هتل و شاخ و برگای الکیش توجه کنن به کیفیت اهمیت میدن و در سفر به دیدن مناطق تاریخی و توریستی بیش از خرید اهمیت میدن.در استانبول منطقه تکسیم به مناطق خرید نزدیک تره و منطقه فاتح به مناطق تاریخی نزدیک تره.اروپایی ها بیشتر در فاتح هتل میگیرن ولی دسترسی به وسائل نقلیه عمومی و بازارها از تکسیم راحت تره.خب شما میخواین هتل رزرو کنید و کارت اعتباری ندارید چه باید کرد؟ سایت بوکینگ دات کام تشریف میبرید مقصد رو انتخاب می کنید تاریخ ورود به هتل و خروجتون هم میزنید لیستی از هتل ها میاد در قسمت گزینه ها شما میتونبد منطقه هزینه هتل ،هتل هایی که بدون کارت اعتباری قابل رزرو کردن هستن ستاره ی هتل و سایر گزینه ها رو تیک بزنید و هتل های مورد نظرتون پیدا میشن.با توجه به امتیاز دهی مسافرین شما یک امتیاز که معمولا از سه تا ده هست رو میبینید با توجه به اون هتل رو رزرو کنید هتل هایی معمولا در رزرو هتل یک اتاق دو قیمت داره مثلا همون اتاق با گزینه کنسلی 300 یورو بدون گزینه کنسلی 230 یورو یادتون باشه اگر مطمئن نیستید از اینکه هتل باب طبعتونه رزرو با قابلیت کنسلی انجام بدید مثال بارزش شخص خودمم 23 تا هتل از فوریه تا حالا رزرو کردم و نهایتا همه رو کنسل و یکی رو نگه داشتم

خب بعد از رزرو هتل که یا خودتون رزرو کردید یا از آژانس  خریدید 

آژانس هایی که گویا خیلی معتبرن ققنوس و الی گشت هستن از سایرین اطلاعی ندارم بلیط هواپیما رو تهیه کنید توجه داشته باشید بلیط هواپیما هر چه به تاریخ پرواز نزدیک میشید گرون تر میشه به جز پرواز چارتر

سوال : پرواز چارتر چیه؟ پرواز هایی که نهایت برای یکی دو هفته دیگه به مقصد های مختلف ولی با ساعت و بار معین هستن .گاها بار کم و ساعات بد روز.پس بلیط چارتر خیلی هم عالی نیست.

خب حالا تشریف بردید استانبول اونجا دوتا فرودگاه داره

سبیحا گوکچن و آتا تورک 

سبیحا کوچیکه و آتاتورک بزرگه و مترو و اتوبوس و تاکسی داره به داخل شهر پس ترجیحا پروازتون به آتاتورک باشه معمولا پروازهای پگاسوس میره سبیحا بقیه آتاتورک.

خوب رسیدین فرودگاه

از اونجا میتونین با اتوبوس  مترو یا تاکسی برید تکسیم

نقشه رو فارسی و ترکی گذاشتم که راحت باشید 

باید با یه سری اصطلاحات آشنا بشید

تراموا  نوعی واگن است که بر روی ریل‌هایی که در خیابان قرار داده شده حرکت می‌کند. تراموا هم می‌تواند درون شهری و هم بین شهری باشد. واگن‌های برقی معمولاً سبک‌تر و کوتاه‌تر از قطارهای معمولی و متروها هستند. البته مرز دقیقی میان تراموا و قطارهای عادی وجود ندارد و برخی ترامواها ممکن است که از روی راه‌آهن معمولی هم حرکت کنند (مانند تراموا-قطار) همچنین ممکن است بتوانند از روی راه‌آهن مترو و ریل‌های سبک نیز حرکت کنند؛ واگن‌های برقی برای حمل مسافر و به ندرت برای حمل بار طراحی شده‌اند.

دولموش  این تاکسی دولموش نامیده می شوند و مسیر های مخصوص خود را دارند. کرایه ی این تاکسی ها از اتوبوس بیشتر ، اما از تاکسی های معمولی کمتر بوده و ظرفیت شان تا سقف 8 نفر است. این تاکسی ها را از روی علامت دولموش که بر روی سقف شان نصب شده می توانید بشناسید. دولموش به معنی پر شده است و معنایش این است که این تاکسی ها تا پر نشوند حرکت نم کنند.. بعضی از را های اصلی و مهم برای دولموش ها عبارتند از : از تکسیم به رامی نونو ، از تکسیم به کادیکوی ، از تکسیم به بوستان جی ، از کادیکوی به بوستان جی ، از شبکیتاش به نیسان تاسی.

2810