2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000367 بازدید | 25337 پست
عزیزم من سوال قبلی شما را ندیدم  ولی منطقه بشیکتاش جای خیلی خوبیه ولی دسترسی اش دوره  بس ...

یه اژانس اشنا پینهاد داده بریم هتل بشیکتاش من تفریح رو دوست دارم اما خوب خرید هم دوست دارم میخواستم بدونم برای خرید خوبه؟ به استانبول نزدیکه؟ چجوری میشه رفت استانبول از اونجا؟هتل هاش خوبن؟

منتظر اتفاق خوبم ........
یه اژانس اشنا پینهاد داده بریم هتل بشیکتاش من تفریح رو دوست دارم اما خوب خرید هم دوست دارم میخواستم ...

بشیکتاش همون تو استانبول هست ولی اگر بیشتر قصد شما خرید هست فقط خیابان استقلال یا میدان تکسیم یا شیشلی نزدیک مترو 

هتل 5 ستاره رامادا پلازا سیتی سنتر و لاساگرادا هر دو تو شیشلی دم درب ورودی مترو هستن و هتل های خیلی خوبی هستن با تکسیم و خیابان استقلال و جواهر با مترو فقط یک ایستگاه فاصله دارن و خیابان هتل هم کلی سوپر مارکت های خوب لباس فروشی و کلی هیجان داره 

بازم بستگی به بودجه شما و نظر شما داره

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر جان سوالم و فرستادم ولي خودم نميبينمش

پرسيده بودم زورلو از جواهر و كانيون بهتره؟

و اينكه بعد از ديدن فروم بنظر شما مارمارا رفتن خوبه يا بيشتر ماركاي مشابه هست

بازم ممنون از لطفت

سحر جان سوالم و فرستادم ولي خودم نميبينمش پرسيده بودم زورلو از جواهر و كانيون بهتره؟ و اينكه بعد ا ...

مارمارافروم برندی های خوبی داره حتما برو

جواهر قابل قیاس با مرکز خریدهایی که گفتی نیست 

زورلو خیلی مرکز خرید بزرگیه از ایستگاه مترو که پیاده بشی از همون سالن مترو 500 متر پیاده میری همش هم تابلو داره میری می رسی مرکز خرید زورلو به بزرگترین شعبه h&m اونجاست کانیون نرفتم چون برندهای گرون زیاد داشت و من قصد خرید اونارو نداشتم

نمیشه استانبول رفت مرکز خرید جواهر نرفت حتما برو 

مرکز ایستنی پارک و کانیون جزء برندهای خاص و گرون هستن که وقت از آدم میگیره و خرید خاصی نمیکنی 

مگر اینکه خیلی پولدار باشی برای یه کیف دستی مارک 15 میلیون پول بدی

سلام سحر خانوم.من جمعه بازار و سه شنبه بازار و چهارشنبه  بازار تو برنامه دارم که برم.چندتا مرکز خرید که جنسای خوبی داره و ارزون هست و شما معرفی کنید به من برنامه ام تکمیل میشه.نظرت درباره اوتلت مال اولویوم و کاله چیه؟ارزش رفتن داره و واقعا جنسای برند قدیمی و ارزون می تونم اونجا پیدا کنم.؟ممنون که پاسخ همه بچه هارو با حوصله و کامل میدین

سلام سحر خانوم.من جمعه بازار و سه شنبه بازار و چهارشنبه  بازار تو برنامه دارم که برم.چندتا مرکز ...

اولویوم و کاله من اصلا خوشم نیومد خوب نبود 

چهارشنبه بازار بهتره از همه من دوبار رفتم 

چهارشنبه بازار فاتح استانبول،‌ در نزدیکی ایستگاه تراموای فاتح

دسترسی به جمعه بازار فیندیک‌زاده استانبول هم خیلی راحت است. در ایستگاه تراموای چاپا پیاده شوید و تنها چند متر قدم بزنید تا به جمعه‌بازار برسید. تنوع پوشاک و کیف و کفش‌های مرغوب ترکی در جمعه بازار فوق‌العاده است.

سلام سحر خانوم. من پنجشنبه عازم استانبول هستم و 6 روز میمونم . خرید برام خیلی مهمه میشه بگید کجاها ب ...

سلام خوش به حالت 

کلی بهت خوش بگذره 

فروم عالیه ( ایکیا لوازم خانگی هم داره فکر کنم 5000 متر ) - مارمارا فروم خیلی خوبه  - جواهرعالیه  - خیابان استقلال عالیی ی ی ی ی  - خیابان نیشان تاشی خیلی خوب ب ب ب ب -

در ضمن در مورد کشتی کروز میشه راهنمایی کنید؟

کشتی کروز از جایی که تور گرفتی میتونی بگیری تا اونجایی که من اطلاعات دارم ساعت 7 عصر سوار میکنه و ساعت 3 صبح همون جا پیاده میکنه من تا انتهای خیابان استقلال رفتم و بعد از رد کردن خیابان اصلی و تراموا به دریا میرسی که کشتی اونجا زیاده میتونی بهترین را با توجه به بودجه ات انتخاب کنی 

سلام ببخشید تو عید قربان هم تخفیف دارن تو استانبول؟ کسی رفته؟ من شنیدم اکثر جاها تعطیله!

بعضی برندها کالکشن قدیمی را تخفیف میزنن شاید همه جا تخفیف نباشه ولی تعطیل نیست مگه میشه این همه توریست و مسافر همه جا تعطیل بشه اونم استانبول 

سلام دوستان مرسی بخاطر تاپیک خوب ، کلی اطلاعات گرفتم.

یه راهنمایی میخواستم 

من و همسرم اواسط سپتامبر قصد سفر به استانبول داریم برامون خیلی مهمه که میدون تکسیم اقامت کنیم.میشه چندتا هتل 4 ستاره خوب بهمون معرفی کنید.ترجیحا استخر داشته باشه.ممنون 

:)

سلام عزیزم

من با همسر و پسر6 ساله و یکسال و نیمه ام تصمیم داریم شهریور بیایم استانبول 

دوست داریم هم خرید بریم و هم از مناطق گردشگریش دیدن کنیم 

1.فستیوال خرید شهریور معمولا چه تاریخی هست

2.براساس تحقیقاتی که  خودم کردم هتل منطقه سلطان احمد بهتر از تکسبم بوده درسته؟

3.شما خودت هتل چهار ستاره که هم قیمتش خوب باشه هم کیفیت دار باشه چی رو پیشنهاد میدید؟ 

4.اگه دو تا خانواده بشیم خانه اجاره کنیم بهتره یا همون هتل؟

راستی توی شهریور عید قربان و غدیر هم هست روی نرخ های تور خیلی تاثیر میذاره؟ 

ممنون از وقتی که میذارید و پاسخ میدید 🌹

2810