2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000383 بازدید | 25337 پست
سوم این که  اژانسی مسافرتی رو برای گرفتن تور  معرفی کنید که تو استانبول واقعا تور لیدرش ج ...

من با الی گشت تجربه خیلی خیلی خوبی دارم همه چی رو برنامه ریزی میکنند عالیه من اینترنتی خرید کردم حتی کوچکترین مشکلی پیش نیومد ساعت 3 صبح تو عید تصمیم گرفتم و همون موقع همه مدارک شامل وچر هتل و بلیط ها و بیمه مسافرتی برام ایمیل شد 

شاید مثلا 15 یا 20 تومان گران تر باشه ولی همه چی شون رو برنامه هست و تور استانبول را تخصصی کار میکنن

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سوال اخر اینکه  سیمکارت ترک سل قیمتش چقدره و از کجا باید تهیه کرد البته بگم که تا حدودی دیدگا ...

سیم کارت مگر اینکه خیلی نیاز به تلفن داشته باشی بخوای بگیری چون خیلی تند تند باید شارژش کنی من سری اول از فرودگاه گرفتم ولی بعد از اون چون تو هتل اینترنت هست وقتی میان هتل کارامو انجام میدم با نت اونجا یا تلفنی صحبت میکنم به نظرم اگر تو سفر هم درگیر تلفن باشی از سفرت هیچی متوجه نمیشی ولی اگر به خاطر کارت خیلی نیاز هست از نمایندگی تو فرودگاه بگیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال اخر اینکه  سیمکارت ترک سل قیمتش چقدره و از کجا باید تهیه کرد البته بگم که تا حدودی دیدگا ...

برای خرید سیم کارت ترک سل از این سایت کمک بگیر

http://www.trcharge.com

میشه اسم چند تا از ارزونترین هتل ها رو بگید نزدیک تکسیم.5شب میخوام.دونفر بزرگسال.چون زیادتو هتل نیستیم فقط تمیز باشه کافیه.امکانات خاصی نمیخوام.الی گشت 5 شب داره از 2600 شروع میشن

مهم نیست چقدر طول بکشد.عشق واقعی همیشه ارزش انتظار را دارد.
میشه اسم چند تا از ارزونترین هتل ها رو بگید نزدیک تکسیم.5شب میخوام.دونفر بزرگسال.چون زیادتو هتل نیست ...

تاریخ بگو برات سرچ کنم که نتیجه داشته باشه 

تاریخ خیلی روی قیمت تاثیر داره

هتل

Richmond Istanbu تو خیابان استقلال هست 4 ستاره خیلی خوبه

واسه 5 شب تو مرداد برای 2 نفر میشه 1/530/000 تومان 

چون شما زدی هتل من دنبال تور و بلیط نگشتم

سلام ببخشيدمن بادوتاپسرم ميخوام برم استانبول واسه لباس كودك ولباس شب كجابرم خوبه؟؟ ممنون

لباس کودک مرکز خرید فروم بچه پائینش برو 

و برندهای طبقه بالا هم لباس بچه گانه دارند

برای لباس مجلسی هم خیابان نیشان تاشی عثمان بی و مرکز خرید جواهر خوبه

2810