2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست

سلام ما میخواستیم بیایم سفر استانبول ازانس یه تور خوب بهمون پیشنهاد کرده اما هتل توی بشینتاشه بیست دقیقه اونجور که خودش میگفت راهه تا استانبول .خوبه یا بد میشه کمک کنید 

منتظر اتفاق خوبم ........

سلام سلام به دوستان عزیز م من تازه از استانبول برگشتم ...الوعده وفا سفرنامه نوشتم ریز البته همسرم نوشت چون ما از سایتها و راهنمایی دوستان زیاد استفاده میکنیم وظیفه دونستیم تجربیات خودمون رو دراختیار بقیه قرار بدیم ....البته چند نکته رو بگم ....اولا اینکه استانبول نظر همسرم رو خیلی جلب نکرد اما من چون خرید کردم خوشم اومد البته شاید برای دفعه بعد هزینه نکنم صرفا جهت خرید برم اما خوشحالم که رفتم ....دوستش داشتم 

دوما یه زمانی فکر میکردم بازنشست شدیم شاید برم ترکیه زندگی کنم اما الان فکر میکنم برای اون زمان شمال کشورم و یه باغچه کوچک رو به عالم نفروشم 

سوما تو این سفر همراهمون مریض شد و تجربه بدی داشتیم در بیمارستان دولتی استانبول ..دارو و ... به طور کامل همراهتون باشه چون محدودیت ندارید

حذف کردن بعضی آدمها از زندگیمان بدین معنا نیست از آنها متنفریم،یعنی برای خود احترام قائلیم.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فایل سفر نامه رو اینجا آپلود کردم اما نمیتونم خودم ببینمش چنانچه مشکلی بود بگید تا دوباره بزارمش  

حذف کردن بعضی آدمها از زندگیمان بدین معنا نیست از آنها متنفریم،یعنی برای خود احترام قائلیم.....
هتل  Blue istanbul suiets  چه طور هتلیه به نظرتون میشه کمک کنید؟

هتل معمولي خوب هست ولي دسترسي اش خيلي دوره به نظرم تو تكسيم يا خيابان استقلال يا شيشلي بگير دم مترووو

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام ب دوستان  سحر جان هتل گرند اوزتانیک چطوره خبر داری ؟ الی گشت زده این هتلو

من رفتم راضي هستم صبحانه هاش خيلي خوب بود تميزي خوب بود دسترسي اش خوبه 

فقط اگر ميخواي اتاق بهتراز استاندارد بگير اتاق استانداردش خيلي بزرگ نيست 

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
2810