2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000388 بازدید | 25337 پست
مونا جون اگر بخوایم سه روزه بیایم استانبول ( برای تعطیلات خرداد ) یه برنامه مناسب چیه؟ دوست دارم یه روز شهر رو ببینم مثلا دو سه تا جای تاریخی که به هم نزدیک باشن و یه رستوران خوب برای ناهار بهم معرفی کنی یه روز هم برم ساحل و جت اسکی و اینها یه روز هم برم خرید یه جایی که دو سه تا مرکز خرید با جنس های خوب و قیمت متعادل که باز هم خیلی خسته نشم ممنون میشم راهنماییم کنی و بگی کجا هتل بگیرم
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مونا جون جوب من هم بده لطفا مرسی
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
عزیزم پارک آبی استانبول هم بزرگ اینم عکس هاش اسمش هم همون aqua land هستش
http://www.google.com.tr/search?q=aqualand+istanbul&hl=tr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=iuSgT7OzMeej4gSO7cycCQ&sqi=2&ved=0CFoQsAQ&biw=1366&bih=667
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست

مسی جون میتونی‌ بری مسجد آیا سوفیا و سلطان احمد ، دانشگاه قدیمی‌ ، رستوران هم یه رستوران هست کنار هیستوریا فکر کنم اسمش شرق سوفراسی هست اونجا خیلی‌ خوبه ما همیشه میریم کیفیت غذاش خیلی‌ خوبه

برو الویم ، مارمارا فروم ، هیستوریا ،

از نظر من اگه برات زیاد هتل مهم نیست و نمی‌خوای زیاد هزینه کنی‌ و فقط شب بری بخوابی و صبح بیای بیرون هتل چهار ستاره تو اکساری بگیر
مرسی مونا جون
عزیزم لیدا از اسکله امینونو

ساحل ما همیشه یه جا هست که میریم که خیلیییییییییییییییییی دور هستش

دوستم سوال قبلی‌ هم اسکله امینونو
2810