2777
2789

اومدم حرف هایی که من زدم براتون 

ذو اینجا بگید😂😂😂🥲

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رو اینجا ندیدم ولی واقعا اثر داشت

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

برای تو که:غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص!

به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!!!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه!تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرمو در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست...

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن!

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون 

فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه...

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یکی میگفت واسع حل شدن مشکلات مالی نذر بدین واسه من خیلی کارگشا بود

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

۳۱ شهریور در اوج استرس اینو دریافت کردم🥹🤍

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
این رو اینجا ندیدم ولی واقعا اثر داشتدقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نم ...

من نمیدونم شاید از بی لیاقتی خودم بوده که واقعا امام زمان رو صدا زدم ولی اونجوری که میخواستم جوابم نداد ولی یه استادی داشتم میگفت با امام زمان رفیق بشید هر قومی برمی‌دارید برای رضای ایشون باشه و یه بار سرکلاسام به بچه ها میگفتم به دختر بعد کلاس اومده گفته استاد من با خیلی پسرا دوست بودم و همیشه هم من شکست میخوردم و گفت که بهش گفتم در راه امام زمان باش باهاش رفیق باش ببین دستتو میگیره گفت چند ماه بعد با جعبه شیرینی اومد که با یه پسر خیلی خوب عقد کرده 

من نمیدونم شاید از بی لیاقتی خودم بوده که واقعا امام زمان رو صدا زدم ولی اونجوری که میخواستم جوابم ن ...

به به چقدر زیبا ان شاالله هممون در راه امام زمان باشیم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد