2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000377 بازدید | 25337 پست
سلام دو ستان ما انشاله ۲۵ مهر برای ۶شب و ۷ روز میریم استانبول. ساعت ۶ صبح حدودا می رسیم فرودگاه برن ...

سلام سحر جون منم وقتي رفتم تقريبا همچين برنامه ريزي كرده بودم ولي وقتي ميري اونجا نميشه زمانو پيشبيني كرد بازم سليقه خودته عزيم درمورد روز اول حواست باشه اولويوم ساعت نه يا نهونيم ميبنده ومسيرشم ازتكسيم دروه  پس زودتر برو ولي استقلال تا ١ شبم بازه اگه يه جزيره رووفتي اون يكي زياد لازم نيست روزتو ازدست ميدي بيوك ادا بهتره تو برنامه ات حتما جمعه بازار رو بزار  خيلي قيمتاش مناسبه راستي غذاخوري پشت اياصوفيه گرونه واصلا هم خوشمزه نبود وخيلي هم حجم غذاشكم بود ماكه اصلاسير نشديم  ١٠٠ لير نفري براي خوراك يك نفر روزي كافيه بليط اكواريوم هم تفاوت نداره ٥٠ لير بزرگسال و٤٠ لير كودك اگه تونستي ايكيا نزديك اونجاست برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ما هفته دیگه میخواستیم بریم استانبول چرا دلار گرون شد شماها که رفتین دلارتون چند خریدین؟

خیلی بد شانسی آوردیم

خاک تو سر ترامپ با این زر زدنش

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
بچه ها ما هفته دیگه میخواستیم بریم استانبول چرا دلار گرون شد شماها که رفتین دلارتون چند خریدین؟ خیل ...

ماهم همینطور می‌خواستیم بریم یهو قیمت همه پروازا و دلار رفت بالا:(

بچه ها ما هفته دیگه میخواستیم بریم استانبول چرا دلار گرون شد شماها که رفتین دلارتون چند خریدین؟ خیل ...

ما اخر شهريور رفتيم دلار ٣٩٠٠ خريديم به ترامپ چهربطي داره مملكت خودمون پولش بي ارزشه ومشكل داره

خوش بگذره. ارکیده جان روز هم بیرون باشی ژاکت لازمه مثلا؟ شبها چطور؟ برای تنگه بسفر کشتی ها فضای باز ...

مرسی عزیزم اره من با سوییشرت هستم .. برای شب هم همون کافیه .. روی دریا باد میاد یه کلاهی چیزی بردار 

رفتیم امروز الیویوم واسه همه سوغاتی خریدیم قیمتها خوب بود . ولی برای خودم چیزی نپسندیدم .من آخه سخت ...

منم امروز الویوم بودم. خیلی چیزاش رو سسسسسخت میشد انتخاب کرد. چنگی به دل نمیزد سه شنبه بازار الویوم. بنظرم ال سی وایکیکی از همه جاهایی که رفتیم بهتره . 

خدایا به امید تو 
2810