2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست
برو تو سایت اصلی هتل آدرس ایمیل داره خودت ایمیل بزن که چه تاریخی میخوای بری و چند نفری و بگو کارت اع ...

سلام سحر جان ممنونم از وقتی که میذاری

ما برای یک هفته از سی مرداد هتل گرند جواهر رو رزرو کردبم

حالا بخوایم برای این هقت شب برنامه ربزی کنیم چجوری باشع بهتره ؟

عزیز م تونیک و شومیز های خاص بخوام کجا گیرم میاد ؟

برای کیف و کفش کجا برم ؟

برنذهای خوب ترکیه رو شما میشناسی و میدونی کجا گیرم میاد ؟

توی این مدت کنسرت خاصی هم هست که بزیم ؟ببخشید عزیزرم سوالام زیاد شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر خانم سوال دیگه اینا که ما از اینجا چمدون ببریم یا اینکه وسایل کمتر ببریم اونجا ساک تهبه کنیم &nb ...

من همه هميشه موقع رفتن كل لباس و وسيله كم برميدارم كه موقع برگشت اضافه بار نخورم كوله پشتي و ساك هاي تاشو حتما همراه خودت ببر

چمدون قيمت مناسب هم ميتوني بخري 

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام سحر جان ممنونم از وقتی که میذاری ما برای یک هفته از سی مرداد هتل گرند جواهر رو رزرو کردبم حال ...

عزيزم خواهش ميكنم هفت شب زمان خيلي خوبيه

تو تمام برندها شوميز پيدا ميشه مخصوصا زارا و منگو و h&m  و كوتون و ...

تو جواهر و فروم و مارمارا فروم شوميز زياده 

كيف و كفش همه برندها داره من كيف هاي منگو و كفش هاي زارا و h&m را خيلي دوست دارم برند FLO تو استقلال شعبه داره خيلي كفش هاش قيافه نداره ولي فوق العاده راحته من ازش براي سركار بوت و كفش گرفتم دايم ميپوشم عاليههه سمت راست خيابان استقلال اويل خيابان كيف و كفش دو يا سه تا هست برندهاي خود تركيه خيلي شيك و خاص ولي يه كم گرونه

نه اصلا خوب وقت تلف كردنه نرو اصلا

سحر خانم یه سول دیگه من با پرواز ماهان اوکی کردم چطوریس مرتب یا ما پول زید بخاطر ایم ماهان دادیم  دقیقا ۴۰۰ اضافه به خاطر پراواز ماهان تور از ما گرفته☺

سحر خانم یه سول دیگه من با پرواز ماهان اوکی کردم چطوریس مرتب یا ما پول زید بخاطر ایم ماهان دادیم &nb ...

عزيزم پرواز ماهان جزو بهتريناست چقدر خوبه كه شما براي خودتون و جونتون ارزش قايل هستين و هر پروازي را انتخاب نميكنيد شك نكن پرواز ماهان فوق العاده است 

عزيزم پرواز ماهان جزو بهتريناست چقدر خوبه كه شما براي خودتون و جونتون ارزش قايل هستين و هر پروازي را ...

گرون تر هست به خاطر فضاي بزرك هواپيما و سالم بودن و خدمات خوبشه

من اطلاعاتي مي نويسم كلا تجربه هاي شخصي خودمه

چون خيلي علاقه دارم به تركيه و زبانشون و مردمانش

به همين دليل زياد ميرم استانبول تا حالا ٨ رفتم مهرماه ميرم و مطمئن باشيد از جايي كپي نميكنم و خيلي خوشحالم تحربه ي كمي كه دارم با شما به اشتراك ميزارم هر كاري هم از دستم بربياد كوتاهي نميكنم

از شهريور هم كلاس سفارت تركيه را شروع ميكنم

2810