2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19880 بازدید | 644 پست
درسته واقعن . من 22 سالمه اون 35

هم سن سال منی 

دیگه نزار باهات بخوابه دیگه بسه 

تو به این شرایط عادت کردی با اینکه بدت میاد  پس تمومش کن و نترس

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
بخدا اره نکن خودت بدبخت نکن دنیا که به آخر نرسیده ولش کن

کاربرا میگن تا عید صبر کنم و باهاش رابطه نداشته باشم بلکه ی تایمی بدم و بعد کات کنیم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادامه نده یهو دیدی باردارشدی

ن ادامه نمیدم اصلن 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

گذاشتم دوتا و باهم

من ندیدم خیلی کنجکاو شدم اگه میزاری لایک کن چون زود باید برم

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
کاربرا میگن تا عید صبر کنم و باهاش رابطه نداشته باشم بلکه ی تایمی بدم و بعد کات کنیم

هر چی صلاح میدونی 

فقط دیگه نزار ازت سو استفاده کنه🫂

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
اهاااولی عکسش کم سن تر نشون میداد اما امیدوارم جور بشه کار و بارش

اره ولی 35 سالشه مرسی انشالله

آی حال میکنم با پسرایی ک با همچین دخترایی رابطه جنسی برقرار میکنن بعد ولش میکنن اصلا اصلشم همینه باید با دخترایی ک تن به رابطه جنسی میدن همین کارو کرد اونقد ک خودشونو خوار و خفیف میکنن فاز اپن مایند میگیرن باید مثل دستمال استفاده بشن و دور انداخته بشن 

اسی ی سوال کجا رفتین برای س ک س اصلا جای دارین کسی دنبالت نیاد

خونه ی خودش 

عزیزدلم شمابسیارجوانی

وقراره یک جلوه ای ازخداروی زمین باشی پس سفت وسخت باش ودرروابط نقش طعمه ای روبازی کن که شکارنمیشه وبادست پس بزن وباپاپیش بکش

درموردرابطه ای هم که داشتی فراموشش کن واهمیت نده بخاطراین موضوع خودت روبی ارزش ابداندون فک کن نیازت بوده وبرطرفش کردی رفته اگه برای دختربده برای پسرهم بده واگرطرفت آدم به دردبخوری نیست کوتاه نیاوتمام کن حتی اگه طرفت عوضی بودوتهدیدت کرداین زندگی وآینده ی توئه پس شوخی بردارنیست احساساتی براش تصمیم نگیرقراره درآینده مادربشی پس بایدیه خانم باوقارومحکم باشی

هرکس توزندگیش یه پنچری داره وقرارنیست هممون عالی وپرفکت باشیم

اگرایشون شماروبخوادهمه ی شرایطش رومهیامیکنه وزمینوزمانوبه هم میدوزه

ونگران خواستن کسی نباش وسعی کن بیخیال باشی وحال دلتوخوب نگه داری

اگرحال روحی خرابی داری ابداتوی هیچ رابطه ای نرو

اعتمادبه نفس داشته باش چون هیچ کمبودی نداری نه ظاهری ونه باطنی

اصرارنکن برای داشتن کسی چون شمادختری ودختربایدنازکنه ونازکش داشته باشه وایشون بجنگه برای داشتنتون

گذرزمان همه چیزرودرست میکنه نگران نباش جا

هم سن سال منی دیگه نزار باهات بخوابه دیگه بسه تو به این شرایط عادت کردی با اینکه بدت میاد پس تمومش ...

باسه عزیزم انشالله

@mahsaaaaaan

چرا پسرا بگیر نیستن؟🤨

در خیالات خودم،در زیر بارانی که نیست...میرسم باتو به خانه،از خیابانی که نیست...می نشینی روبرویم،خستگی در میکنی...چای میریزم برایت،توی فنجانی که نیست...باز میخندی ومی پرسی که حالت بهتر است؟باز می خندم که خیلی،گرچه می دانی که نیست...شعر میخوانم برایت،واژه ها گل می کنند...یاس ومریم می گذارم،توی گلدانی که نیست...چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی...دستهایم را بگیری،بین دستانی که نیست...وقت رفتن می شود،بابغض می گویم نرو...پشت پایت اشک می ریزم،در ایوانی که نیست...می روی وخانه لبریز ازنبودت می شود...باز تنها می شوم،بایاد مهمانی که نیست...
2810