2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکارکنم

124 بازدید | 12 پست

بچه ها من یا ی نفر در حال آشناییم میگ ک سالی مشروب میخوره مثلا تو تولدا تو مناسبتا میخوره و خیلی کم میگ میخورم بنظرتون چیکار کنم همین ی موردش فقط بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به اعتقادات خودت داره واسه من مهم نیست یعنی اصلا یه مسئله ی عادی هست

نه عزیزم عادی نیست اگه تو مشکلی نداری مربوط به خودته ولی لطغا الکی کار های بیهوده و مضر رو عادی جلوه نده

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

عزیزم از اون تاپیک هایی هست که نظرات مخالف و موافق زیادی داره، یه عده مشکلی ندارن یه عده هم مشکل دارن، در نتیجه اینجا جای درستی واسه مطرح کردنش نیست شما ببینید خودتون تو کدوم دسته قرار میگیرید.

حالا از کجا معلوم ک راست بگه 🫤

چندوقت پیش ها یکی همچین تاپیکی زد بعد فهمیدیم طرف بیشتر میخورده اینطوری گفته دختره این قضیه رو بپذیره 

الکل پتانسیل بالای اعتیاد رو داره خیلی ریسکه

من از سیگار و مشروب و.. بدم میاد ورزش و سلامتی طرف برام مهمه.

اتفاقا ورزشکارایی من دیدم تو باشگاه ورزش میکردن مشروبم میخوردن خونشون

حتی مربی باشگاه دیدم سفارش داد از یکی از شاگرداش ۲ تا ۴ لیتری بزرگ ازش خرید.میگف به دخترمم میدم😐😶

دنبالم نیا اسیرم میشی  
اتفاقا ورزشکارایی من دیدم تو باشگاه ورزش میکردن مشروبم میخوردن خونشونحتی مربی باشگاه دیدم سفارش داد ...

شاید خودشون با انگور درست کردن. 

انگور سیاه. 

تو محله ارمنی ها تهران مغازه انگور فروشی و کشمش فت و فراوون... کسی باهاشون کاری نداره. 

اتفاقا ورزشکارایی من دیدم تو باشگاه ورزش میکردن مشروبم میخوردن خونشونحتی مربی باشگاه دیدم سفارش داد ...

نگفته که اونای ک ورزش کارن حتما سالم ان 

گفته ورزش کردن و سلامتیش برام مهمه یعنی هردو رو داشته باشه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

شاید خودشون با انگور درست کردن. انگور سیاه. تو محله ارمنی ها تهران مغازه انگور فروشی و کشمش فت و فرا ...

آره 

خودشون درست میکنن میخورن

عین خودمون دبه ترشی تو خونمون داریم اونا دبه مشروب دارن

همینقد عادی

دنبالم نیا اسیرم میشی