2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000388 بازدید | 25337 پست
ینی وقتی تو مترو خط عوض میکنیم, واسه مسیر های بعدی که قطعا زیر 2ساعت هست, 1 لیر کم میشه اره؟؟ ینی کلا واسه نفر دومی که کارت میکشیم 1.54 لیر کم میشه همیشه؟؟ درستهه؟؟؟؟ خب اینطوری که یدونه کارت با صرفه تره!
جناب مهرگان لطف میکنید نظرتون راجع به پوینت هتل و گرند جواهر بگید؟ در مقایسه با هم کدوم بهتره؟ در مورد هتل گونن نظرتون میگید؟ و همینطور نظرتون راجع به پرواز ایران ایر میگید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهاد جان این مساله کاملا سلیقه ای ست..مقاصد گردشگری ایرانیان معمولا به دوبی،مالزی،سنگاپور،ترکیه،ارمنستان،گرجستان،تایلند و برای کسانی که تمکن مالی دارند سفرهای اروپایی و مالدیو و بالی خلاصه میشه. همه این کشورهای زیبایی های خاص خودشونو دارن mary جان پوینت تکسیم یک هتل خیلی خوب و با کیفیت در تکسیم در فاصله 6-7 دقیقه ای تا میدان تکسیم است..مسافران ایرانی زیادی در این هتل سالانه اقامت میکنن و درصد رضایت مندی خوبی داره..قیمت بالایی داره و اقامت در این هتل رو بهتون پیشنهاد میکنم.. در رابطه با هتل گرندجواهر هم در دو سه صفحه اخیر زیاد صحبت کردم.. از بین این دو هتل قطعا پوینت انتخاب برتری ست. پرواز ایران ایر هم چند سالی هست ساعت 7 صبح میره و 11 صبح از استانبول برمیگرده.. من این پرواز که صبح به صبح هست رو بیشتر از پروازهای شب به شب مثل اسمان و قشم ایر و زاگرس و آتا و... توصیه میکنم..درسته که عملا روز آخر رو از دست میدید اما کوچکترین خستگی براتون به همراه نداره.. شما صبح ساعت 6:30 اتاق رو تحویل میدید و مستقیم به فرودگاه میرید..موقع رفت هم تا بارهاتونو تحویل بگیرید و به هتل برید اتاق رو بهتون میدن.. هواپیماشم معمولا ایرباس 320 هست که پروازهای قابل قبولی رو داره.. هتل تکسیم گونن هم هتل خوبی هست.تمیزی قابل قبولی داره .دسترسی خوبی رو داره و مسافران راضی زیادی داره اما نسبت به دو هتل بالا ارجحیتی نداره
...
عطرین عزیز واقعا در این مورد اطلاعات کافی ندارم. mary: هتل گرند اوزتانیک و گلدن پارک و کروانسرای همه عضو یک هلدینگ هستند که اگر دقت کنید مبلمان و طرز دکوراسیون اونها بسیار شبیه به هم هست.. اتفاقا هتل های گرانی هم هستند اما با توجه به قیمتی که دارند و عدم کیفیت لازم در برابر پولی که دریافت میکنند،من اقامت در اونها رو بهتون توصیه نمیکنم.
...
سلام جناب مهرگان..با عرض معذرت چند سوال داشتم. ممنون میشم پاسخ بفرمایید. من تا چند هقته دیگه ب همراه همسرم عازم استانبول هستم.این اولین سفر من ب ترکیه است. سوال اولم اینهدکه در کدوم منطقه هتل گرفته بشه بهتر است.؟ واینکه دراکثر پکیج های توری هتل های خوب بنظرم گنحانده نمیشود.چطور میتوان با قیمت مناسب هتل خوب باموقعیت خوب فراهم کرد؟؟ و بخاطر عدم تجربه امکانش برای شما هست ک برای مت 4 الی 5 روز حضورمان در استانبول برنامه مناسبی ارایه بفرمایید.بسیار ممنون میشم زودتر پاسخ بنده رو بدهید.
مهرماهی: در رابطه با مناطق رزرو هتل بسیار صحبت شده در پست های مختلف. تکسیم،شیشلی،سلطان احمد و فاتیح مناطقی هستند که بیشتر توریست ها در اون اقامت دارند. در رابطه با انتخاب هتل هم صفحات گذشته این تاپیک رو مطالعه کنید.خیلی از دوستان از تجربه هاشون در هتل های مختلف نوشته اند و اسامی هتل های مناسب بارها ذکر شده.فقط کافیه کمی وقت بگذارید و بخونید. برای برنامه سفر هم ببینید،سلایق هر شخصی کاملا متفاوت هست.شما باید با توجه به علایق خودتون یه برنامه برای خودتون تنظیم کنید.. فقط کافیه 30 -40 صفحه اخیر رو مطالعه کنید همینطور صفحات اول رو که منا خانوم توضیحات بسیار خوبی رو ارایه کردن.
...
بهار جان استانبول بیشتر مرکز لباس هست تا کفش و نمایندگی ادیداس مرکز خریداش من دیدم داشت ولی کلا قیمته کفشاش با ایران فرقی نداره مگه تک سایزای 36 که من چند جفت برای سوغاتی بجه ها خریدم ولی زیاد نداشتن تازه چون اعدادو بلد بودم به ترکی میگفتم مثلا از این 39 میخام 40 میخام وگرنه اکثر معازه هاش تمامه نمونه هاشو با سایزای مختلف کذاشته بودن یعنی هر جی کفش 40 میخاستی یا 38 چیده بودن بالاشم سایزشو نوشته بودن من یه چکمه دیدم 700 هزار تومن بود گفتم جه کاریه با این جعبه بزرگ بار کنم با خودم ببرم تهران خب میری چرم مشهد یا مارال با همین قیمتا میخرم دیگه چرم ایران بهتره
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
دخترمآنلاین پست ها : 13228 عضویت:1389/1/17 1394/8/18 - 1:25 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیم سلام دوستان کسی میدونه تو استانبول و آنتالیا(مخصوصا آنتالیا) کجا میتونم لباس های teknur و sexen رو پیدا کنم؟مغازه خاصی داره با این نام ؟میدونید کجاها شعبه دارن؟ ممنون +++++ در مورد برندهای ترک هلپ پلیز
2810