2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000384 بازدید | 25337 پست
بهار جان قیمت بلیط روز به روز خیلی تفاوت میکنه..نرخ ثابتی نداره معمولا از 700 تومن هست به بالا ضمنا قبلا بارها اشاره کردم که آفرهای خوبی هم توسط برخی تورها ارایه میشه.اون هارو هم چک کنید.بعد مقایسه کنید.هر کدوم به صرفه تر بود انتخاب کنید
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این لباس مجلسسی هایی که تو ایران میخریم, مثلا 350, 400. مارک خاصی هم نداره مثلا gygess. اونجا تو مرکز خریدا پیدا میشه ؟؟ یا حتما باید بریم یه جایی مثه عثمان بی؟؟ از این لباسای کوتاه مجلسی که زیاد کار شده و زرق و برقدار نیست, شیک و سادس. گیر میاد؟؟؟
سلام بچه ها کسی شرکت حمل بار از استانبول به تهران میشناسه که هم معتبر باشه هم قیمتش مناسب باشه؟ آقای مهرگان اگه شما هم میدونین ممنون میشم کمک کنین
روزی که آمدی به دنیا عریان، جمعی بتو خندان و تو بودی گریان.. کاری بکن ای دوست بوقت رفتن، جمعی بتو گریان و تو باشی خندان
بهار جان کولینز معمولا در تمامی مراکز خرید شعبه داره. لازم میدونم یه مطلب در رابطه با رزرو هتل خدمتتون بگم. ببینید رزرو تک هتل هایی چون گرند جواهر،لیون،کریستال،گلدن ایج،گلدن پارک،آوانتگارد،نازسیتی،گرند اوزتانیک،پوینت،لامارتین و... معمولا گرونتر از حالتی در میاد که شما بخاید با تور برید.. به این دلیل که کارگزاران این هتل ها،با تورها قرارداد دارند و آفرهای بهتری به آژانس ها میدن به همین خاطر اگر با تور برید معمولا به صرفه تر هست. اما این شهر بالای 2000 هتل،هتل آپارتمان و سوییت هتل داره که تورها اصلا باهاشون کار نمیکنند و رزرو تک این هتل ها،بسیار مقرون به صرفه است و کیفیت بالایی هم دارند بنابراین خیلی اهمیت داره که چه هتلی رو میخاید انتخاب کنید
...
با اجازه آقای مهرگان منم می‌خوام تجربه خودم را بگم. به نظرم برای استانبول اگر بیشتر از 7 روز بخواین برین اگر تور نگیرید به صرفه تر هست. چون هتل‌های خیلی خوبی می‌تونید با قیمت خیلی مناسب رزرو کنید. اما خب بلیط هواپیما را در موقع‌های لو سیزن مثل الان به طور میانگین 750 تا 800 باید درنظر بگیرید. برای همین با برآوردی که من کردم تور برای کوتاه مدت به صرفه تر هست نهایت حدود 200 هزار تومان سود می‌کنیم که اونم هزینه ترانسفر میشه. اما اگر مثلاً برای عید فطر یا عید نوروز بخواین تور بگیرید خیلی گرونه و اگر خودتون حدود یک یا دوماه زودتر اقدام کنید خیلی بهتر خواهد بود.
سلام جناب مهرگان اول از همه ممنون از راهنمایی های خوب ومفیدتون دوم اینکه یک سوال در مورد هتلها ویا سویت های بیوک ادا داشتم ما دو شب در استانبول و یک شب رو می خوایم در بیوک ادا بگذرونیم ممنون میشم دو تاا سه هتل و یاسویت که قیمت مناسب داره رو بهمون معرفی کنید رزرو اون هتل رو از طریق سایت می خوام انجام بدم آپشنهای بسیاری هست اما دلم می خواد از تجربه شما هم استفاده کنم با سپاس
نه اصلا ما هم یه کارت گرفتیم واسه مترو همون کافیه و پاساژ فروم یه لباس شب فروشی بود که تو چشم بود معازه اش ولی من کاراشو پسند نکردم شاید شما خوشتون بیاد و اینکه تو خیابون عثمان بی لباس شب داشت ولی خب سنگین بود از این لباسا که باید جتما خواهر عروس باشی تنت کنی ولی میگشتی میشد پیدا کرد
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
حالا آقای مهرگان من واسه ژانویه میخام یه مسافرت برم از استانبول واقعا خوشم اومد دوست دارم یه بار دیگه برم الان هم که کلی جاهاشو گشتم این سری برم جاهای جدیدشو میرم ولی عیر از استانبول شما چه کشور دیگه رو پیشنهاد میکنید واسه مسافرت از استانبول خوشم اومدو میشه الویت بندی کنید؟؟؟؟
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
سلام خانم سنگینی بی باری عزیز من میخواستم برای شما پیغام خصوص بفرستم متاسفانه نمیدونم چیکار کردم دستم خورد به مثلث کنار اسمتون امیدوارم خرابکاری نکرده باشم
دوستان تو مراکز خریدی مثل فروم استانبول یا جواهیر , ادیداس یا ریبوک کفشای تکسایزشونو که قیمتون خوب تخفیف خورده رو میذارن؟؟؟ یا واسه این تک سایزا حتما باید بریم جاهایی که اوت لت هستن؟؟؟ چون قصد خرید کفش ورزشی حتما دارم. اسکچرز که گفتن زیاد فرقی با ایران نداره. نایک هم که میگن کیفیت انچنان جالبی نداره
2810