2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست
یا مثلا چارلز اند کیت تهران خیلی کفشاش از چارلز اند کیت استانبول بهتر بود مخصوصا شهریور حراجه 70 درصد داشت من هی گفتم میخام برم استانبول میخرم دیگه از اونجا ولی خب ریسک نکردم و چقدر خوب که از تهران خریدم البته مرکز خرید جواهر کفش فروشی خیلی بیشتر به مراکز دیگه اش داشت به نظرم که دیدم ولی قیمتاش با اینجا فرقی نمیکرد شاید زمانی که شما میخواید برید اف بخوره ولی کلا زیاد دنبال کفش نباشید ترکیه به لباساش معروفه و صد البته کباباشو باقلوا هاش و قهوه اش و ایتالیا به کفشاش
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .آقای مهرگان میتونم نظرتون رو راجع به هتل های رادیسون بلو شیشیلی و cvk بسفر بدونم کدوم بهتره؟ من برای انگشت نگاری کانادا میام کدوم هتل موقعیت بهتری داره؟اطلاع دارین که کنسولگری کانادا کجاست؟
سلام ویدا جان شرکت وی اف اس گلوبال متولی کنسولگری کانادا در استانبول تا هتل رادیسون بلو شیشلی حدودا 10-15 دقیقه پیاده روی داره. هر دو هتلی که نام بردی از بهترین های استانبول هستند. به سختی میشه یکی رو به دیگری برتری داد.عده ای سی وی کی بسفروس رو به خاطر نزدیکی به تکسیم بیشتر میپسندند و عده ای هم رادیسون بلو شیشلی رو.. هر دو هتل بسیار ارزشمند هست،بسیار تمیز هست،هر دو هتل دسترسی عالی به حمل و نقل عمومی دارند اما برای هدف شما،رادیسون بلو رو بیشتر توصیه میکنم
...
دوستان عزیز خارج از بحث این تاپیک یه موضوع رو براتون بگم شاید جالب باشه. پادشان عربستان سعودی ملک سلمان،چند روز آینده به مدت 18 روز با تیم همراه خودش هتل مردان پالاس آنتالیا Mardan palace رو کاملا اجاره کرده.. جالب تر اینکه در این مدت هیچ مسافری پذیرش نمیشه و مبلغ 18 ملیون دلار معادل 63 میلیارد تومن را به هتل پرداخت کرده اند. پرسنل هتل کاملا آموزش های خاص دیده اند و دکوراسیون هتل را بر طبق میل سلیقه پادشاه تغییر داده اند.. هتل مردان پالاس آنتالیا یکی از بهترین هتل های دنیاست و 6 سال قبل توسط یک ملیاردر یهودی تاسیس شده و کلیه مسافران ملزمند با لباس رسمی در مکان هایی مانند لابی تردد نمایند.. اتاق های بسیار لاکچری و لابی فوق العاده بزرک و لوکس،استخر بسیار زیبا و بزرگ محصور دور تا دور هتل و کیفیت عالی خدمات و رستوران هتل از ویژگی های این هتل لوکس در منطقه لارا میباشد. در تابستان هم اژانس های زیادی با این هتل کار میکنند و دوستانی که از تمکن مالی خوبی برخوردارند،خیلی خوب هست که یکی از انتخاب هاشون این هتل باشه.. لازم به ذکر است مردان پالاس آنتالیا به همراه رگنوم آنتالیا،مکس رویال آنتالیا،رکسوس پرمیوم آنتالیا،رویال آدم و حوا آنتالیا،تایتانیک دلوکس و دلفین ایمپریال و چند هتل دیگر از بهترین هتل های آنتالیا هستند
...
2810