2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون بار اول که به استانبول سفر میکنیم فکر کردیم شاید به آژانس و تور اعتماد کنیم راحتتر باشه. من از آژانس پرسیدم که علت این قیمت بالا چیه ؟ گفت به خاطر پرواز ترکیشه که قابل مقایسه با بقیه پروازها نیست. یعنی ممکنه به همین دلیل باشه؟ اگه بخوایم خو مون هتل رزرو کنیم شما با این شرایطی که گفتم کدوم هتل رو پیشنهاد میکنید؟
و اما در مورد دوبی و تایلند و پاتایا و.. که شما نیاز به ویزا دارید قضیه کاملا متفاوت هست..در این سفرها معمولا سفر با تور به صرفه تر هست و اگر خودتون بخاید برید متحمل هزینه بیشتری میشید تا با تور برید اما نه همیشه. خدمت دوستان هم گفتم،خودتون یه حساب کتاب ساده بکنید که در صورتی که بلیط و هتل رو جدا بخرید چقدر باید پرداخت کنید..تورهارو هم چک کنید و قیمت هاشونم بپرسید..کیفیت هتل هارو هم مدنظر قرار بدید..این دو رو کنار هم قرار بدید و هر کدوم به صلاحتونه انتخاب بکنید خیلی وقتا میشه تورها پیشنهادات عالی و آفرهای ویژه ای رو ارایه میکنن که نمیشه ازش گذشت..زمستان دو سال قبل خودم قصد سفر کردم اما به صورت اتفاقی یک آژانسی هتل دیوان تکسیم رو برای 5 شب نفری 1/700 قیمت میداد که سریعا ازش خریدم..چون قطعا اگر خودم بدون تور میخاستم برم حداقل بالای 2 ملیون باید هزینه میکردم..اکثر اوقات هم بدون تور و با یک صرفه جویی مناسب به سفر میرم.. اینه که با یک استعلام قیمت از هر 2 روش،به راحتی میتونید مدیریت کنید هزینه هاتون رو.. زیاد حرف زدم..امیدوارم تونسته باشم کمکی بهتون کرده باشم
...
ممنون از راهنمایی هاتون ما فعلا 2میلیون بابت به آژانس دادیم برای خودم، همسر و دخترم. البته چون در مورد هتل شک داشتیم پول رو کامل پرداخت نکردیم.یعنی الان میتونیم هتل رو خودمون رزرو کنیم ؟ یه سوال دیگه که ازتون داشتم راجع به آب و هوای این فصل استانبوله و اینکه لباس گرم و زمستونی واسه خودمون و مخصوصا دخترم همراه ببریم؟
ممنونم اقای مهرگان برای پاسختون ببخشید سوالی داشتم.در این مدت خیلی مقایسه کردم بین قیمت های تورها با جدا بلیط خریدن و جدا هتل رزرو کردن.حرف های شمارا قبول دارم که خیلی وقت ها بدون تور رفتن به صرفه تره در سایت بوکینگ انتخاب های خیلی زیادی به ادم میده و میشه با هر هزینه ای،کلی انتخاب داشتاما ببخشید این حرفو میزنم اما ما چطور میتونیم به شما اعتماد کنیم و برای شما پول بریزیم تا هتل برامون رزروکنید؟خودمو میگم.من نه شما رو میشناسم و نه میدونم کی هستید. اما اژانس و تور یک جای مشخصی دارن و راحت میشه به محل اونا رفت و پرس و جو کرد. قصد بی ادبی ندارم اما واقعا از یه طرف دوست دارم خودم هتلو رزرو کنم از یهطرف سخت میتونم اعتماد کنم
ahran جان برای رزرو هتل توسط آقای مهرگان شما پول نمی دید وقتی تو سایت بوکینگ می رید باید هتلی زو انتخاب کنید که pay later و free cancellation داشته باشه. ایشون فقط بت مستر کارتشون هتل رزرو می کنن و وقتی شما به هتل رفتید همونجا پول اقماتتون رو مستقیماً با خود هتل می دید.
AHRAN عزیز کاملا حق دارین و درست میگید من در این 4 ماهی که در خدمت شما هستم با توجه به علاقه ای که در این زمینه دارم،سعی کردم تا جایی که بلد هستم پاسخگوی سوال های شما در زمینه سفر باشم تا بتونید انتخاب درست داشته باشید و از لحظه هاتون به بهترین شکل ممکن در سفر استفاده کنید و حتی الامکان بتونید در هزینه های سفر صرفه جویی کنید.اصراری هم به اینکه به من اعتماد داشته باشید نداشته و ندارم.
...
دوستان عزیز چون ظرفیت گروه ترکیه فعلا تکمیله برای دریافت اطلاعات در کانال جوین بشید . ( کانال ترکیه مربوط به همون گروه ترکیه هست ) . برای عضویت در کانال آی دی زیر رو به همین صورت در یکی از صفحه های تل گرام کپی یا تایپ کنید بعد لمسش کنید تا وارد کانال بشید و بعد join رو لمس کنید تا عضو بشید . channel : @turkeytravel اگر هم خواستید شماره تون رو به آی دی ادمین کانال بفرستید تا در صورت خالی شدن ظرفیت گروه تو گروه هم اد بشید .
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
یه سوال دیگه هم داشتم با توجه به اینکه با بچه 2ساله سفر میریم ممکنه نتونیم بیشتر از یک یا 2مرکز خرید بریم. پیشنهاد شما کدوم مراکزه؟ با توجه به اینکه میخوام پوشاک مارک دار برای خودمون و بخصوص برای دخترم بخرم البته با قیمت مناسب. کدوم مراکز ممکنه با احتمال بیشتری برندهاشون offخورده باشه؟ مرکز خریدی هست که شهربازی برای بچه ها داشته باشه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
2810