2777
2789

سلام عزیزم 

تجربه ی من برای رشد قد فقط و فقط دکتر تغذیه اس

سه سال بردم دکتر غدد سالی یه سانت اضافه میکردند

یکسال و نیمه ماهی یکبار میبرم دکتر تغذیه پسرم ۶/۵

و دخترم ۸/۵سانت بلند شدند 

چون دکتر تغذیه میدونه چه مکملی برای استخوانسازیه

چه مکملی برای هوش و حافظه و …….

دستگاه میذاره ویتامین های بدن را چک میکنه و هردوره انواع ویتامین های مورد نیاز بدن را میده 

هرسه ماه یکبار امپول ویتامین دی مینویسه و و و

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر تغذیه میبرم عزیزمکاش همه میفهمیدند که از نوزادی بچه هاشونو ببرند دکتر تغذیه ی خوب تا بچه هاشون ...

سلام کدوم دکتر ؟

من غدد میبرم سالی ۶ سانت پسرم افزایش قد داره اما خیلی زیر خط رشده 

خدا کافی ست.
سلام کدوم دکتر ؟من غدد میبرم سالی ۶ سانت پسرم افزایش قد داره اما خیلی زیر خط رشده

چرا غدد میبری گلم؟مگه غدد درونی بچت مشکل داره؟یا هورمون رشد تو بدنش کم ترشح میشه؟

آزمایش دادی ؟چندسالشه؟

تو شهر خودمون میبرم شما کدوم شهری ؟

ژنتیکی همه کوتاه و ریزه هستیم با تغذیه جواب نمیگیریم قطعا

ماهم همینطوریم 

چند نفر دیدم تو فامیل با دکتر تغذیه ماشالا چه دلاورانی به بار آوردند 

تسلیم نشو منم دارم نتیجه میگیرم 

هرکی میرسه میگه بچه هات کوتاه درمیاند

ولی ما تلاش میکنیم و مطمئنم نتیجه میگیریم

بخصوص دوتا کوچولوهام که زودتر جنبیدم براشون

ماهم همینطوریم چند نفر دیدم تو فامیل با دکتر تغذیه ماشالا چه دلاورانی به بار آوردند تسلیم نشو منم دا ...

خدا نگهشون داره البته که به جثه نیست به ادب و انسانیت و هم نوع دوستی هست اما قد و هیکل نقش داده تو همه ی ابعاد زندگی و نسل بعدی

خدا کافی ست.

یکی از دوستای من حدود ۱۵_۱۶ سال پیش زد تا قبلش یه دختر عادی بود مثل همه بعد از زدن اون آمپولا هم قدش بلند شد ولی صداش بم شد و خلقیاتش هم حتی شبیه پسرا بودش😐

الآنم همچنان همون طوریه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ماهم همینطوریم چند نفر دیدم تو فامیل با دکتر تغذیه ماشالا چه دلاورانی به بار آوردند تسلیم نشو منم دا ...

چند سالشونه؟

من پسرم ۱۳ سالشه یعنی از دکتر تغذیه جواب میگیره دیر نیست؟

2810